Teşhir PlayStation 4 alınır mı?

tefe07out

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, internette teşhir PlayStation 4 var sıfırdan bayağı ucuz oyun oynamak için alsam bir sorun yaşar mıyım?

Ürün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site pek güvenli gelmedi ama bildiğim kadarıyla kadıköy'de mağazaları var adı üstünde teşhir ürün pek iyi olmaz.

Hocam merhaba, umarım iyisindir. Daha önce Trendyol'dan teşhir PS 4 Slim aldım. Keşke almaz olsaydım. Sana ℅100 garanti veriyorum hepsi kafe cihazları. O kadar yorulmuşlarki HDD sıkıntılı. Menüde bile aşırı derecede donuyor ve bu insanı tilt ediyor. Sana önereceğim git 2. el al. En azından nereden alındığı nasıl kullanıldığı belli olur. Sıfır almana gerek yok zaten.

Ayrıyeten şunu da ekleyeyim, kolları orijinal göndermiyorlar. Çünkü piyasadaki bütün teşhir PlayStation 4 satan satıcılar böyle. Temiz vs. göründüğüne bakma. Bende sonradan birkaç test videosuyla anladım.

Bu siteyi biliyorum önceden alışveriş yapmıştım. Ben cihazda bir bozukluk yada dış görünüşünde sorun çıkarmı diye düşünüyorum.

Tamam sağolun.

Bende almistim kolun birinde 2-3 ay sonra stick drift başladı bunun yerine ikinci el temiz alın hem daha ucuz hem de daha az sorun çıkaracaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…