Teşhir PlayStation nasıldır?

shiatai

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bizdeki PS4 teşhir ama teşhir ne demek tam bilmiyorum. İnternette de bir sürü farkli anlam çıkıyor PS gayet iyi çalışıyor 100GB üstü oyunlarda ortalama ses çıkarmaya başlıyor. Pek tozlu da değil ama teşhir ürün deyince bir şey oluyor insan iyi çalışıyor fakat tam anlamı ne, satarken vs sorun çıkarır mı veya belirtmem gerekir mi?

Teşhir ürün demek mağazada insanlara sergilenmek için rafta duran ürün demektir.

Listelenmiş ürün demek. Mesela Mediamarkt'e girdin hop standlarda bir baktın PS var o ürün işte teşhir ürünüdür. Millet ellemiştir, denemiştir.

Mağazada sergilenmiş gelen geçen oyun oynamıştır. Kaç yıldır teşhir olduğunu öğrenin bence standart bir oyuncu teşhir üründen daha fazla oyun oynar ve daha çabuk yorar cihazı. Mağazada öyle birinin gidip saatlerce oyun oynayacağını sanmıyorum. Garantileri 1 yıl oluyor. Birde bazen garantiye gidip bir sürü parçası değişip teşhir ürün olarak ayrılan ürünler var. Mediamarkt gibi mağazalar satıyor bu tür ürünleri. Tabi bilgilendiriyorlar örneğin ana kartı değişmiş ve 1 yıldır mağazamızda sergileniyor gibi bilgileri veriyorlar. Sende tüm bu detaylara hakim olduktan sonra, eğer üründe bir işlem yapılmamış sadece sergilenmişse tercih edilebilir. En fazla alır bir bakımını yaparsın devam.

Teşhir ürün almanı önermem. Bize de eve mutfak robotu alacağımız zaman mağaza çalışanı ürün stoku bittiği için, teşhir ürün satmaya çalışmıştı. Ben tabii ki de almamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…