Teşhir PS3 alınır mı?

Çok pahalı hocam. Zaten bunlar da kırık olan yenilenmiş cihazlar oluyor. Bu fiyata alınmaz.

Bence güvenme, dedikleri gibi daha uygun fiyatlara 2. el kovala. Ayrıyetten teşhir ürünü olduğunu sanmıyorum. 2022 yılında teşhir PS3 mü kalır? Yorumların birinde aşırı çizik olduğunu belirtmişler ve başka biriside aşırı sesli çalıştığını. Büyük ihtimal PS Kafe çıkması eski ürünleri teşhir diye yüksek fiyattan satıyorlar. Üstelik yazılımın kırık olma ihtimali de yüksek tabi ki.

Biraz araştırma, biraz pazarlıkla 2500 TL civarına PS4 alırsınız. PS3 çok bu fiyat.

Usta PS4 de içinde oyun da olması lazım oyunlara para vermek istemiyorum GTA 5 filan önerebileceğin bir şey var mı?

Biraz araştırma, biraz pazarlıkla 2500 TL civarına PS4 alırsınız. PS3 çok bu fiyat.

Mümkün değil hocam birkaç ay önce belki alınırdı ama şu anda o fiyata PS4 bulsan o cihazın kesin bir sorunu vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam 1 sene önce 1000 TL'ye almıştım buna benzer cihazı. Bu kadar para verilmez PS3'e yazık günahtır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…