ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #11 Önermem. Kullanılmış ve yıpranmış oluyorlar genelde. 2.elden farksız.
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 14 Şubat 2024 #12 Alınmaz, sıkıntı yaşamanız büyük olası. Ek olarak hep aklınızın bir kenarında en ufak bir sıkıntı yaşansa "teşhir ürünü ondan mı acaba" sorusu olacaktır.
Alınmaz, sıkıntı yaşamanız büyük olası. Ek olarak hep aklınızın bir kenarında en ufak bir sıkıntı yaşansa "teşhir ürünü ondan mı acaba" sorusu olacaktır.
Talo16 Megapat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 592 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #13 Başlığı görünce teşhir ürün eğer temiz ve uygun fiyatlı ise alınır diyecektim ama kulaklık olduğunu görünce vazgeçtim. Uygun da olsa ben almazdım.
Başlığı görünce teşhir ürün eğer temiz ve uygun fiyatlı ise alınır diyecektim ama kulaklık olduğunu görünce vazgeçtim. Uygun da olsa ben almazdım.
U Ucuyorlar Femtopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 6 15 Şubat 2024 #14 Eğer çok istiyorsan alabilirsin. Beğenmezsen iade edersin. Yatırım tavsiyesi değildir.
Y yamurrr Centipat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Şubat 2024 #15 Ucuyorlar dedi: Eğer çok istiyorsan alabilirsin. Beğenmezsen iade edersin. Yatırım tavsiyesi değildir. Genişletmek için tıkla... Çokkk mantiklii
Ucuyorlar dedi: Eğer çok istiyorsan alabilirsin. Beğenmezsen iade edersin. Yatırım tavsiyesi değildir. Genişletmek için tıkla... Çokkk mantiklii