Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.622 Makaleler 1 Çözümler 19 19 Eylül 2022 #41 Yazılımcı0 dedi: Anladım, teşekkür ederim. MediaMarkt'taki çalışana laptopu almadan önce geri iade edebilir miyim diye sordum ama laptopta bir sorun yoksa iade edemezsiniz dedi. Genişletmek için tıkla... Mağazadan alırsanız öyle evet, internetten alırsanız iade hakkınız bulunuyor. Mağazada ürünü görüp aldığınız için iade almıyorlar.
Yazılımcı0 dedi: Anladım, teşekkür ederim. MediaMarkt'taki çalışana laptopu almadan önce geri iade edebilir miyim diye sordum ama laptopta bir sorun yoksa iade edemezsiniz dedi. Genişletmek için tıkla... Mağazadan alırsanız öyle evet, internetten alırsanız iade hakkınız bulunuyor. Mağazada ürünü görüp aldığınız için iade almıyorlar.
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 19 Eylül 2022 #42 Yunus Emre Gürbüz dedi: Mağazadan alırsanız öyle evet, internetten alırsanız iade hakkınız bulunuyor. Mağazada ürünü görüp aldığınız için iade almıyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım, o zaman yapacak birşey yok sanırım.
Yunus Emre Gürbüz dedi: Mağazadan alırsanız öyle evet, internetten alırsanız iade hakkınız bulunuyor. Mağazada ürünü görüp aldığınız için iade almıyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım, o zaman yapacak birşey yok sanırım.