Teşhir ürünü Logitech G Pro X Superlight 2 alınır mı?

Nefes123321

Centipat
Daha fazla  
Merhaba! İndirime girdiğini görür görmez direkt sipariş verdim neredeyse yarı fiyatı fakat sonrasında açıklamayı okuduğumda teşhir ürün olduğunu gördüm yine de alınır mı? Direkt iade etmeli miyim sizce ya da ne gibi testler yapabilirim hangi durumda iade edeyim kafamda deli sorular...

Yazdığına göre 2. versiyonu almışsınız. Ürünün sorunu neymiş? Öğrenebilir misiniz?

Üstünde çizikler vs olabilir, 2. el almışsınız gibi düşünebilirsiniz. Yerinizde olsam alır mıydım, hayır almazdım.

O teşhirdeyken binlerce tıklamışlardır alma bence trigerları sıkıntılı olabilir.

Üstünde çizikler vs olabilir, 2. el almışsınız gibi düşünebilirsiniz. Yerinizde olsam alır mıydım, hayır almazdım.
normal şartlarda almam da fiyat farkı uçurum gibi normal fiyatı 5.500 6000 civarı sanırım ama iade edicem sanırım..

Kişiden kişiye değişir ancak bir mağazada teşhir edilmiş, her gelenin en az 3-4 kere tıkladığı bir ürünü almazdım. Sorunlu olma ihtimali yarı yarıya tahminimce.

Açıklama da camın içinde sergilediği yazıyordu hocam emin değilim ama gelince göreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…