celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Şubat 2025 #11 Nefes123321 dedi: Açıklama da camın içinde sergilediği yazıyordu hocam emin değilim ama gelince göreceğim. Genişletmek için tıkla... Nereden aldın bilmiyorum ama teşhir ürünlerin iadelerini almakta sıkıntı çıkartıyorlar. Eğer karasız kaldıysan kargolanmadan siparişi iptal et.
Nefes123321 dedi: Açıklama da camın içinde sergilediği yazıyordu hocam emin değilim ama gelince göreceğim. Genişletmek için tıkla... Nereden aldın bilmiyorum ama teşhir ürünlerin iadelerini almakta sıkıntı çıkartıyorlar. Eğer karasız kaldıysan kargolanmadan siparişi iptal et.
N Nefes123321 Centipat Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #12 celejziuk dedi: Nereden aldın bilmiyorum ama teşhir ürünlerin iadelerini almakta sıkıntı çıkartıyorlar. Eğer karasız kaldıysan kargolanmadan siparişi iptal et. Genişletmek için tıkla... Verdikten 1 saat sonra kargolandı sipariş hazırlanıyorken iptal edilmiyormuş gelince gönderebilirim anca veya almayacağım hiç kuryeden bilmiyorum.
celejziuk dedi: Nereden aldın bilmiyorum ama teşhir ürünlerin iadelerini almakta sıkıntı çıkartıyorlar. Eğer karasız kaldıysan kargolanmadan siparişi iptal et. Genişletmek için tıkla... Verdikten 1 saat sonra kargolandı sipariş hazırlanıyorken iptal edilmiyormuş gelince gönderebilirim anca veya almayacağım hiç kuryeden bilmiyorum.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 9 Şubat 2025 #13 Teşhir olmasını geçtim bir de beyaz versiyon. Sarı gelse şaşırmam.
N Nefes123321 Centipat Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #14 WerBeastDu dedi: Teşhir olmasını geçtim bir de beyaz versiyon. Sarı gelse şaşırmam. Genişletmek için tıkla... İyi dedin onu
WerBeastDu dedi: Teşhir olmasını geçtim bir de beyaz versiyon. Sarı gelse şaşırmam. Genişletmek için tıkla... İyi dedin onu
K krelix Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #15 Nefes123321 dedi: İyi dedin onu Genişletmek için tıkla... Reis son durum ne oldu görüşlerini yazar mısın
Nefes123321 dedi: İyi dedin onu Genişletmek için tıkla... Reis son durum ne oldu görüşlerini yazar mısın
N Nefes123321 Centipat Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #16 krelix dedi: Reis son durum ne oldu görüşlerini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Gelen yorumlar üzerine iade ettim hocam elime hiç geçmedi.
krelix dedi: Reis son durum ne oldu görüşlerini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Gelen yorumlar üzerine iade ettim hocam elime hiç geçmedi.