Teşhir ürünü MacBook Pro M1 Pro alınır mı?

DonutGuy

Hectopat
Katılım
16 Kasım 2020
Mesajlar
99
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba.

MediaMarkt mağazasında, MacBook Pro M1 Pro 16 inç modelini teşhir ürün olarak tek kaldığı için 45 bin gibi epey uygun bir fiyata satıyorlar. 16 GB RAM ve 512 GB SSD mevcut bu modelde.

Normalde, malum siteden 2. el olarak M1 Pro 14 inç modelini 36-38 bin bandında almayı düşünüyordum. Aynı şekilde 16 GB 512 GB - 1 TB mevcut.

Sizce teşhir olan model alınır mı? 16 inç 14 inç modeline göre daha hantal ve ağır. Dışarıda taşırken mobilite anlamında problem yaşatır mı?

Diğer taraftan fan ve termal boru yapısı daha büyük olduğu için 16 inçlik model daha az ısınma yapıyor ve nispeten CPU/GPU çekirdek sayısı biraz daha fazla. (8 çekirdek - 10 çekirdek CPU, 14 çekirdek - 16 çekirdek GPU)

Özellikle müzik prodüksiyon alanında kullanmayı düşünüyorum. Bunun dışında da DJ programları, video düzenleme ve tasarım programları kullanabilirim.

Sizce fiyatı uygun mu teşhir ürünün? Hangisini tercih etmeliyim?

Tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşhir ürün almazdım ben olsam mağazada duran sürekli çalışan milletin milyon defa kullandığı malzeme ne olacağı ekte belli olmaz o kadar para vereceksem teşhir ürün almam 2. el almak bile daha mantıklı bence çünkü 2. elde ürünün bir sahibi var en azından ürün ona ait o bilinçle kullanır temiz bulursun olur biter buna kim nasıl bakmıştır Allah bilir.
 
45 Bin teşhir ürünü için fazla bence. Arkadaş geçen ay 40 bine ikinci el olarak almıştı. O zamandan bu zamana artmış mıdır bilemiyorum ama artmış olsa bile üstteki arkadaşın dediği gibi tek kişinin özenle kullandığı cihazı tercih etmek çok daha mantıklı. AVM'ye veledini gezdirmeye gelen ailelerin veletleri tarafından teknoloji mağazalarında tecavüze uğramıştır o cihaz. Bu tür mağazalarda çocuklar cihazlara sağlamlık testi yapıyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı