Teşhir Ürünü Monitör Almak

Kubi5897

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar N11 üzerinden bir monitör buldum. Ürünün normal fiyatı 650 Lira iken bu ürünü 560 liraya satıyorlar. Yani 90 lira fark var. Sizce alınmalı mı değer mi fiyat farkına? Mağazaya ürün hakkında soru sorduğumda böyle cevap verdi:

S:
560TL bütçem var. Birde ürün teşhirde çalışıyor muydu yoksa sadece vitrin ürünü müydü kutu içeriği tam mı bilgi verebilir misiniz insanın aklında ister istemez soru işareti kalıyor.
C:
560 TL yapabiliriz, ürün devamlı çalışmıyordu ama PC denemek için açılıyordu, ufak kılcal çizikleri var, bunun için resim atabiliriz. Kutu içeriği tam durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşhir ürün yanılmıyorsam vitrin ürünü oluyor. Monitörler gerçekten hassas ürünler, bide vitrin ürünleri açık kalıyor saatlerce. Sıfır alın aradaki fiyat farkına değmez. Hepsiburada da KDV indirimi var isterseniz bakın.

Teşhir ürün yanılmıyorsam vitrin ürünü oluyor. Monitörler gerçekten hassas ürünler, bide vitrin ürünleri açık kalıyor saatlerce. Sıfır alın aradaki fiyat farkına değmez. Hepsiburada da KDV indirimi var isterseniz bakın.

Hepsiburada monitörler için çok bir avantaj sağlamamış baktımda dün gece. Samsung var bir tane freesync. Fakat şuan ki monitörüm samsung ve internette gezmek çile haline geldi. Yazılar okunmuyor görüntüler aşırı göz yoruyor. Evdeki televizyona güvenerek aldım fakat monitörde tercih edilmemesi gereken bir firma. Şuan vx2457 alacağım. 2757 ile arada kaldım fakat kullanıcılar çok büyük yazmış.

Samsung monitör konusunda kendini geliştirdi. Özellikle yeni çıkardıkları monitörler oyuncular için çok iyi bir seçenek halinde. Çok uzaktan bakmayacak iseniz 24 inç monitörler en ideali.

Samsung monitör konusunda kendini geliştirdi. Özellikle yeni çıkardıkları monitörler oyuncular için çok iyi bir seçenek halinde. Çok uzaktan bakmayacak iseniz 24 inç monitörler en ideali.

Kesinlikle sizinle aynı düşünmüyorum. Samsung S22F350FHMXUF 21.5" 5ms model monitör kullanıyorum. Ben böyle göz yoran bir şey görmedim. Parlaklığı düşürdüm göz koruma modu açtım mavi ışık modlarını denedim onu denedim bunu denedim yok. Oyun oynarken film izlerken eyvallah. Fakat işiniz word excell solidworks gibi metin ve grafik tasarım programları ile veya internette gezinmekle alakalı ise KESİNLİKLE Samsung monitör tavsiye etmiyorum. Ben böyle itici bir parlaklık görmedim. Kendimi şu yazıyı yazarken bile 20w tasarruflu ampule bakar gibi hissediyorum. İnsan için yapılmamış bunlar.

Monitörünüzün 200 cd/m² parlaklığı var. Alacağınız monitörler 250 cd/m² olacak. Zaten internet te kullanıyorsunuz İPS paneller kullanacaksınız. Samsung yeni çıkardığı panellerin çoğu VA tipi. Ayrıcak gözünüz parlaklığa karşı hassas olabilir.

Monitörünüzün 200 cd/m² parlaklığı var. Alacağınız monitörler 250 cd/m² olacak. Zaten internet te kullanıyorsunuz İPS paneller kullanacaksınız. Samsung yeni çıkardığı panellerin çoğu VA tipi. Ayrıcak gözünüz parlaklığa karşı hassas olabilir.

Siz şimdi monitör olarak bana ne tavsiye edersiniz ? 24inch için vereceğim maksimum fiyat 680 lira. Piyasaya gelir gelmezde rx580 alacağım yani freesync'e ihtiyacım var. Elimdeki monitör sizce nasıl daha 2 aylık sırf freesync için değişmeye değer mi ?

Takıntınız var ise değer. Yada her dakikanı oyunda geçiyorsan değer. Ben de yakında monitör almayı düşünüyorum rx 580 alacağım bende. Araştırmalarım sonucunda bu monitörü almaya karar verdim. VA panel oluşu, curved oluşu ve Freesync destekli olması benim için ideal. İndirim yakalarsanız 700 TL civarına gelebilir. Sadece oyun oynacağım derseniz en son linkteki monitör daha uygundur.

SAMSUNG 23.5" LC24F390FHMXUF GAMING FREESYNC 4 MS /72 Hz CURVED MONİTÖR

https://www.itopya.com/AOC-LED-24-G2460VQ6-75Hz-1ms-FreeSync-Full-HD-Dp-port-Gaming-monitor/

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı