Merhaba ben Hepsiburada üzerinden PS 4 almaya karar verdim araştırdım ve Slim modelini alacağım ve bunu buldum malum sıfırlar 3300 TL'den başlıyor sizce bu fiyata bunu almalı mıyım yoksa 2. el mi alayım çünkü bütçem benim 2700 TL altı o yüzden çok fazla seçeneğim yok. https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-500gb-slim-konsol-teshir-urunu-p-hbv00000ee70j
Hocam yorumlarda bunu gördüm, bence alınmamalı sorun çıkarma olasılığı yüksek:
Ürünü alalı 2 hafta gibi bir süre oldu. Arada takılmalar oluyor. Menü içinde çok fazla oluyor ve cidden can sıkıyor. Bugün bir konuşmaya gideceğim inşallah sorun olmaz.
Hocam yorumlarda bunu gördüm, bence alınmamalı sorun çıkarma olasılığı yüksek:
Ürünü alalı 2 hafta gibi bir süre oldu. Arada takılmalar oluyor. Menü içinde çok fazla oluyor ve cidden can sıkıyor. Bugün bir konuşmaya gideceğim inşallah sorun olmaz.
Teşhir ürünü almaktansa garantili ikinci el bir ürün almayı tercih ederim, ayrıca teşhir ürünlerde sorun çıkma olasılığı yüksek. Ben de biliyorum içinde HDD olduğunu.
Teşhir ürünü almaktansa garantili ikinci el bir ürün almayı tercih ederim, ayrıca teşhir ürünlerde sorun çıkma olasılığı yüksek. Ben de biliyorum içinde HDD olduğunu.