ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.126 Makaleler 3 Çözümler 194 13 Mayıs 2021 #11 Dryus dedi: ABD, Çin ve Türkiye olarak biliyorum ama? Genişletmek için tıkla... Çin'de açıldı diye görmüştüm. ABD'yi hatırlamıyorum.
Dryus dedi: ABD, Çin ve Türkiye olarak biliyorum ama? Genişletmek için tıkla... Çin'de açıldı diye görmüştüm. ABD'yi hatırlamıyorum.
Elontidirax Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 613 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Mayıs 2021 #12 Piyasayı gördükten sonra Elon Musk'a gerekli cevabı verdim. 3 gün kendine gelemez. Kötü bi espriydi boşverin.
Piyasayı gördükten sonra Elon Musk'a gerekli cevabı verdim. 3 gün kendine gelemez. Kötü bi espriydi boşverin.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 13 Mayıs 2021 #13 Yarın doge coin ile alım seçeneği ekleyip parasını 3'e 5'e katlar.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.126 Makaleler 3 Çözümler 194 13 Mayıs 2021 #14 The Anorak dedi: Yarın doge coin ile alım seçeneği ekleyip parasını 3'e 5'e katlar. Genişletmek için tıkla... "Başka" kripto para birimleriyle ödemeye geçeceklerini söylediler. Ki bu da başka bir coin olamaz zaten.
The Anorak dedi: Yarın doge coin ile alım seçeneği ekleyip parasını 3'e 5'e katlar. Genişletmek için tıkla... "Başka" kripto para birimleriyle ödemeye geçeceklerini söylediler. Ki bu da başka bir coin olamaz zaten.
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #15 ItsAllGoodman dedi: "Başka" kripto para birimleriyle ödemeye geçeceklerini söylediler. Ki bu da başka bir coin olamaz zaten. Genişletmek için tıkla... Bence Proof of Stake sistemini kullanan coinlere geçicekler ADA gibi ama bilmiyorum YTD
ItsAllGoodman dedi: "Başka" kripto para birimleriyle ödemeye geçeceklerini söylediler. Ki bu da başka bir coin olamaz zaten. Genişletmek için tıkla... Bence Proof of Stake sistemini kullanan coinlere geçicekler ADA gibi ama bilmiyorum YTD
R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #16 Sıra Dogecoin'i boostlamada.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 13 Mayıs 2021 #17 Olumlu bir şeyde long açıp Tweet, olumsuzda short açıp haber pozluyor iyi kar yapıyordur uyanık adam
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 13 Mayıs 2021 #18 recepEmirhan dedi: Sıra Dogecoin'i boostlamada. Genişletmek için tıkla... Amerika'da SEC bu adama neden hala manipülasyon yüzünden ciddi bir dava açmıyor anlamış değilim. Sonu John McAfee gibi olmaz inşallah.
recepEmirhan dedi: Sıra Dogecoin'i boostlamada. Genişletmek için tıkla... Amerika'da SEC bu adama neden hala manipülasyon yüzünden ciddi bir dava açmıyor anlamış değilim. Sonu John McAfee gibi olmaz inşallah.
R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #19 Dreamwalker dedi: Amerika'da SEC bu adama neden hala manipülasyon yüzünden ciddi bir dava açmıyor anlamış değilim. Sonu John McAfee gibi olmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... O adama ne oldu anlatır mısınız?
Dreamwalker dedi: Amerika'da SEC bu adama neden hala manipülasyon yüzünden ciddi bir dava açmıyor anlamış değilim. Sonu John McAfee gibi olmaz inşallah. Genişletmek için tıkla... O adama ne oldu anlatır mısınız?
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 13 Mayıs 2021 #20 recepEmirhan dedi: O adama ne oldu anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... John McAfee tutuklandı ama kimse şaşırmadı - Teknoloji Haberleri Teknoloji Haberleri - 1984te dünyanın ilk ticari anti-virüs yazılımını geliştiren ünlü yazılımcı ve dijital güvenlik uzmanı John McAfee maceralarla dolu ilg... www.cnnturk.com
recepEmirhan dedi: O adama ne oldu anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... John McAfee tutuklandı ama kimse şaşırmadı - Teknoloji Haberleri Teknoloji Haberleri - 1984te dünyanın ilk ticari anti-virüs yazılımını geliştiren ünlü yazılımcı ve dijital güvenlik uzmanı John McAfee maceralarla dolu ilg... www.cnnturk.com