Tesla model S'e aşık oldum

Doğrusu bir milyon gibi bir fiyata Tesla almak bana da koyar, ama bu aşık olamayacağım anlamına gelmez.

Doğrusu bir milyon gibi bir fiyata Tesla almak bana da koyar, ama bu aşık olamayacağım anlamına gelmez.
Tesla S'nin dış tasarımını oldukça beğeniyorum ama içine girince tüm beğenim yok oluyor. Sıkıcı direksiyon tasarımı, hayvan gibi Android tableti anımsatan ekran, bomboş duran yan konsol vs. beni boğuyor.

2 milyon TL'lik Audi, Mercedes ve BMW'nin içine girmek ile bunun içine girmek kesinlikle aynı duyguyu yaşatmıyor bende.

Ama Tesla'nın vaad ettiği özellikler sessiz çalışması ve oto-pilot özelliği de kendisine aşık ediyor benzinsiz olması da cabası.

Ama Tesla'nın vaad ettiği özellikler sessiz çalışması ve oto-pilot özelliği de kendisine aşık ediyor benzinsiz olması da cabası.
İşte benim gibi arabayı kendi kullanmak isteyen ve rahatsız etmeyen tatlı motor sesi duymak isteyenler için Tesla direkt eleyici bir unsur oluyor Tabii ki bu özellikleri ile öne çıkıyor ama zevkler ve renklerin konuya dahil olduğu kısım da tam olarak burası.

Ruhsuz alet adam işi biliyor yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…