Merhaba. Annem yeni bir araba alacak şu an Tesla düşünüyoruz. 1.8m TL. Ekstra özellik eklemeden alacak. 1 özellik bile ekleyince 400-500 bin TL artıyor. Bu özellikler sonradan eklenebilir mi acaba veya Tesla'dan daha iyi bir elektrikli araç var mı?
Merhaba. Annem yeni bir araba alacak şu an Tesla düşünüyoruz. 1.8m TL. Ekstra özellik eklemeden alacak. 1 özellik bile ekleyince 400-500 bin TL artıyor. Bu özellikler sonradan eklenebilir mi acaba veya Tesla'dan daha iyi bir elektrikli araç var mı?
Yazılımsal özellik ise sonradan eklenebiliyor diye biliyorum hatta yanlış değilsem sonradan almak daha ucuz oluyordu. Çünkü sonradan tabletten aldığın için mağazadan almış gibi oluyor vergiden muaf oluyordun. Bir nevi vergi bugu. Tabii tavsiye etmiyorum (Silivriye gitmek istemiyorum).
Yazılımsal özellik ise sonradan eklenebiliyor diye biliyorum hatta yanlış değilsem sonradan almak daha ucuz oluyordu. Çünkü sonradan tabletten aldığın için mağazadan almış gibi oluyor vergiden muaf oluyordun. Bir nevi vergi bugu. Tabii tavsiye etmiyorum (Silivri'ye gitmek istemiyorum).
Sanırsam evet alınıyor bir detaylı araştırma yapmanızı öneririm ama alınıyor diye biliyorum üstelik vergisi azaldığı için çok ucuza geliyor sanırsam anlattığım olay nedeni ile.