LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.609 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 24 Ocak 2022 #21 LynxC dedi: Orta kesimden bile alacak kişiler vardır. Halkımız gösterişi çok seviyor. Genişletmek için tıkla... Bu arabanın gösteriş için alınacağını sanmam, tamamen işlevsel bir araba.
LynxC dedi: Orta kesimden bile alacak kişiler vardır. Halkımız gösterişi çok seviyor. Genişletmek için tıkla... Bu arabanın gösteriş için alınacağını sanmam, tamamen işlevsel bir araba.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.043 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 24 Ocak 2022 #22 Üretim tesisi de açar yakında.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #23 LynxC dedi: Orta kesimden bile alacak kişiler vardır. Halkımız gösterişi çok seviyor. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de orta kesim kalmadı ki
LynxC dedi: Orta kesimden bile alacak kişiler vardır. Halkımız gösterişi çok seviyor. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de orta kesim kalmadı ki
Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 24 Ocak 2022 #24 Kimin alıp alamayacağını bilemeyiz. Herkesin geliri eşit değil.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 24 Ocak 2022 #25 @Silinen üye, o zaman sen alabilirsin Şaka bir yana zengini çok zengin, fakiri de tam fakir yaptıkları için artık bu tarz arabaları orta kesim de alamaz. Zenginler alabilir.
@Silinen üye, o zaman sen alabilirsin Şaka bir yana zengini çok zengin, fakiri de tam fakir yaptıkları için artık bu tarz arabaları orta kesim de alamaz. Zenginler alabilir.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 24 Ocak 2022 #26 Perde arkası mı? Şaka mı? O günlerde sadece fırlatma için görüşüldü ne Tesla'sı?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.703 Makaleler 13 Çözümler 20 24 Ocak 2022 #27 Akif dedi: Perde arkası mı? Şaka mı? O günlerde sadece fırlatma için görüşüldü ne Tesla'sı? Genişletmek için tıkla... Bana da o kısım saçma geldi. Tesla TR'ye giriş yapacağı için neden Erdoğan ile gorussun ki?
Akif dedi: Perde arkası mı? Şaka mı? O günlerde sadece fırlatma için görüşüldü ne Tesla'sı? Genişletmek için tıkla... Bana da o kısım saçma geldi. Tesla TR'ye giriş yapacağı için neden Erdoğan ile gorussun ki?
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 24 Ocak 2022 #28 Akif dedi: Perde arkası mı? Şaka mı? O günlerde sadece fırlatma için görüşüldü ne Tesla'sı? Genişletmek için tıkla... Ben de onu anlamadım. O gün sadece uydu fırlatması için görüşüldü. Ayrıca bir aracın TR'ye gelmesi için firma sahibi neden gelip CB ile görüşsün? Biraz magazin gibi olmuş o tarafı. Daha doğrusu haber başlığı tam bir clickbait olmuş.
Akif dedi: Perde arkası mı? Şaka mı? O günlerde sadece fırlatma için görüşüldü ne Tesla'sı? Genişletmek için tıkla... Ben de onu anlamadım. O gün sadece uydu fırlatması için görüşüldü. Ayrıca bir aracın TR'ye gelmesi için firma sahibi neden gelip CB ile görüşsün? Biraz magazin gibi olmuş o tarafı. Daha doğrusu haber başlığı tam bir clickbait olmuş.
Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 24 Ocak 2022 #29 Salih METİN dedi: Bana da o kısım saçma geldi. Tesla TR'ye giriş yapacağı için neden Erdoğan ile gorussun ki? Genişletmek için tıkla... Dünya liderin den izin istedi.
Salih METİN dedi: Bana da o kısım saçma geldi. Tesla TR'ye giriş yapacağı için neden Erdoğan ile gorussun ki? Genişletmek için tıkla... Dünya liderin den izin istedi.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 24 Ocak 2022 #30 Erdogan ile gorusmesinde umarim Erdogan "Twitter biyografine TL yaz." demistir.