E eva 02 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 395 17 Haziran 2023 #1 Adresimde olmadığım için teslim alamadığım kargo için şubeyi arasam, tekrar dağıtıma çıkarırlar mı? Yurtiçi Kargo.
Adresimde olmadığım için teslim alamadığım kargo için şubeyi arasam, tekrar dağıtıma çıkarırlar mı? Yurtiçi Kargo.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 17 Haziran 2023 #2 Bazı şubeler bir kez daha gönderime çıkarıyorlar kargoyu, arayıp bilgi edinin.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 17 Haziran 2023 #3 eva 02 dedi: Adresimde olmadığım için teslim alamadığım kargo için şubeyi arasam, tekrar dağıtıma çıkarırlar mı? Yurtiçi Kargo. Genişletmek için tıkla... Satıcıya geri gider kargon sonrada satıcı ile iletişime geç tekrar yollasın
eva 02 dedi: Adresimde olmadığım için teslim alamadığım kargo için şubeyi arasam, tekrar dağıtıma çıkarırlar mı? Yurtiçi Kargo. Genişletmek için tıkla... Satıcıya geri gider kargon sonrada satıcı ile iletişime geç tekrar yollasın
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 Ben daha yaşamadım yeniden dağıtımı. Şubeden teslim almanızı istiyorlar.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 17 Haziran 2023 #5 Çıkmaz. Bayisi olmayan kargolar tekrar çıkarır ama.
emiregev Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 369 17 Haziran 2023 #6 AMİDALA dedi: Satıcıya geri gider kargon sonra da satıcı ile iletişime geç tekrar yollasın. Genişletmek için tıkla... Yok oyle bir şey hocam yanlış bilgi verme subede kalır bir süre.
AMİDALA dedi: Satıcıya geri gider kargon sonra da satıcı ile iletişime geç tekrar yollasın. Genişletmek için tıkla... Yok oyle bir şey hocam yanlış bilgi verme subede kalır bir süre.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 17 Haziran 2023 #7 Aeronight dedi: Ben daha yaşamadım yeniden dağıtımı. Şubeden teslim almanızı istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben yaşamıştım 1 hafta kargoda kaldı sonra satıcıya gitti, satıcı tekrar yolladı emiregev dedi: Yok oyle bir şey hocam yanlış bilgi verme subede kalır bir süre. Genişletmek için tıkla... Geri gitmiş kargosu galiba öyle diyor arkadaş alamadım diyor ya
Aeronight dedi: Ben daha yaşamadım yeniden dağıtımı. Şubeden teslim almanızı istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben yaşamıştım 1 hafta kargoda kaldı sonra satıcıya gitti, satıcı tekrar yolladı emiregev dedi: Yok oyle bir şey hocam yanlış bilgi verme subede kalır bir süre. Genişletmek için tıkla... Geri gitmiş kargosu galiba öyle diyor arkadaş alamadım diyor ya
emiregev Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 369 17 Haziran 2023 #8 AMİDALA dedi: Ben yaşamıştım 1 hafta kargoda kaldı sonra satıcıya gitti, satıcı tekrar yolladı. Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu hocam.
AMİDALA dedi: Ben yaşamıştım 1 hafta kargoda kaldı sonra satıcıya gitti, satıcı tekrar yolladı. Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu hocam.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 17 Haziran 2023 #9 Dağıtımda hata yoksa şubede bekler ve süresi dolunca gönderen kişiye döner.