Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 15 Kasım 2020 #1 Merhabalar Kaspersky ile bilgisayarımı taradığımda aşağıdaki fotoğraftaki gibi yüzlerce dosyanın bozuk olduğunu gördüm. Araştırdığımda ‘’teslim en iyileştirme’’ dosyaları olduğunu gördüm. Neden bozulmuş olabilir ve sıkıntıya yol açar mı? Dosya Ekleri 1EDE2CA5-141B-4386-9626-D481EADC899E.jpeg 46,5 KB · Görüntüleme: 76 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2020
Merhabalar Kaspersky ile bilgisayarımı taradığımda aşağıdaki fotoğraftaki gibi yüzlerce dosyanın bozuk olduğunu gördüm. Araştırdığımda ‘’teslim en iyileştirme’’ dosyaları olduğunu gördüm. Neden bozulmuş olabilir ve sıkıntıya yol açar mı?
crazy_vefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 15 Kasım 2020 #2 Teslim en iyileştirme ayarını kapatın zaten. Bu ayar sizden upload yapılmasını sağlıyor. Bir nevi Windows dosyalarının torrent versiyonu.
Teslim en iyileştirme ayarını kapatın zaten. Bu ayar sizden upload yapılmasını sağlıyor. Bir nevi Windows dosyalarının torrent versiyonu.
Dodo1903 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Star Destroyer 15 Kasım 2020 #3 crazy_vefa dedi: Teslim en iyileştirme ayarını kapatın zaten. Bu ayar sizden upload yapılmasını sağlıyor. Bir nevi Windows dosyalarının torrent versiyonu. Genişletmek için tıkla... Zararlı bir şey mi yani,ayarları hiç ellemedim varsayılanda.Bilgilendirirseniz güzel olur. Dodo1903 dedi: Zararlı bir şey mi yani,ayarları hiç ellemedim varsayılanda.Bilgilendirirseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Windows update ile bir ilgisi var mı?Çok yabancıyım konuya. Son düzenleme: 15 Kasım 2020
crazy_vefa dedi: Teslim en iyileştirme ayarını kapatın zaten. Bu ayar sizden upload yapılmasını sağlıyor. Bir nevi Windows dosyalarının torrent versiyonu. Genişletmek için tıkla... Zararlı bir şey mi yani,ayarları hiç ellemedim varsayılanda.Bilgilendirirseniz güzel olur. Dodo1903 dedi: Zararlı bir şey mi yani,ayarları hiç ellemedim varsayılanda.Bilgilendirirseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Windows update ile bir ilgisi var mı?Çok yabancıyım konuya.