mwstafa06 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #11 Emrf dedi: Garip bir şey, benim de başıma bir kere gelmişti ama nasıl çözüldüğünü hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet garip ve gereksiz bence. Benim bir işime yaramaz daha doğrusu cinnet geçirtir. Merhaba hocam dün elektriklerimiz aniden gidip geldi ve gelmek bilmedi tabii gece gelmiş ve korktuğum başıma geldi geri açılmış hizmet. Emrf dedi: Garip bir şey, benim de başıma bir kere gelmişti ama nasıl çözüldüğünü hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... mwstafa06 dedi: Evet garip ve gereksiz bence. Benim bir işime yaramaz daha doğrusu cinnet geçirtir. Merhaba hocam dün elektriklerimiz aniden gidip geldi ve gelmek bilmedi tabii gece gelmiş ve korktuğum başıma geldi geri açılmış hizmet. Genişletmek için tıkla... Delirtti beni bende hizmeti kökten sildim. Son düzenleme: 7 Eylül 2023
Emrf dedi: Garip bir şey, benim de başıma bir kere gelmişti ama nasıl çözüldüğünü hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet garip ve gereksiz bence. Benim bir işime yaramaz daha doğrusu cinnet geçirtir. Merhaba hocam dün elektriklerimiz aniden gidip geldi ve gelmek bilmedi tabii gece gelmiş ve korktuğum başıma geldi geri açılmış hizmet. Emrf dedi: Garip bir şey, benim de başıma bir kere gelmişti ama nasıl çözüldüğünü hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... mwstafa06 dedi: Evet garip ve gereksiz bence. Benim bir işime yaramaz daha doğrusu cinnet geçirtir. Merhaba hocam dün elektriklerimiz aniden gidip geldi ve gelmek bilmedi tabii gece gelmiş ve korktuğum başıma geldi geri açılmış hizmet. Genişletmek için tıkla... Delirtti beni bende hizmeti kökten sildim.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 7 Eylül 2023 #12 mwstafa06 dedi: Delirtti beni bende hizmeti kökten sildim. Genişletmek için tıkla... Bunların hiçbirine gerek yoktu ayarlardan kapatılabiliyor. Dosya Ekleri 1694077915901.png 56,7 KB · Görüntüleme: 78
mwstafa06 dedi: Delirtti beni bende hizmeti kökten sildim. Genişletmek için tıkla... Bunların hiçbirine gerek yoktu ayarlardan kapatılabiliyor.