SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #1 37GB yer kaplayan teslim iyileştirme dosyaları var. Bunları kaldırmalı mıyım? Tek bilgisayar kullanıyorum.
37GB yer kaplayan teslim iyileştirme dosyaları var. Bunları kaldırmalı mıyım? Tek bilgisayar kullanıyorum.
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 15 Haziran 2021 #2 Silebilirsin çok fazla yer kaplıyor.
MelikPC Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 454 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #3 SleenzyY dedi: 37GB yer kaplayan teslim iyileştirme dosyaları var. Bunları kaldırmalı mıyım? Tek bilgisayar kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum ama bekleyin daha fazla mesaj gelsin en azından içiniz rahatlar.
SleenzyY dedi: 37GB yer kaplayan teslim iyileştirme dosyaları var. Bunları kaldırmalı mıyım? Tek bilgisayar kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum ama bekleyin daha fazla mesaj gelsin en azından içiniz rahatlar.
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #4 AGEVRX dedi: Silebilirsin çok fazla yer kaplıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, gerçekten çok fazla kaplıyor.
AGEVRX dedi: Silebilirsin çok fazla yer kaplıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, gerçekten çok fazla kaplıyor.