Lstrmncc Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 188 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #1 Ne yaparsam yapayım bunu kapatamadım. Zaten internetim yavaş daha da yavaşlatıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #2 Lstrmncc dedi: Ne yaparsam yapayım bunu kapatamadım. Zaten internetim yavaş daha da yavaşlatıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan teslim iyileştirmeyi bularak ve hizmetlerden teslim iyileştirmeyi bularak durdurabilir ve başlangıçta çalışmasını engelleyebilirsin.
Lstrmncc dedi: Ne yaparsam yapayım bunu kapatamadım. Zaten internetim yavaş daha da yavaşlatıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan teslim iyileştirmeyi bularak ve hizmetlerden teslim iyileştirmeyi bularak durdurabilir ve başlangıçta çalışmasını engelleyebilirsin.
Lstrmncc Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 188 Çözümler 1 9 Ekim 2022 #3 Her şeyi denedim olmuyor.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #4 Lstrmncc dedi: Her şeyi denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... şu makaleye bir bakın gayet basit kapatması: Teslim İyileştirme’yi neden kapatamıyorum? Diğer bilgisayarlar ilgili olan indirme ve yüklemelerin nasıl kapatılacağını öğrenin. support.microsoft.com
Lstrmncc dedi: Her şeyi denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... şu makaleye bir bakın gayet basit kapatması: Teslim İyileştirme’yi neden kapatamıyorum? Diğer bilgisayarlar ilgili olan indirme ve yüklemelerin nasıl kapatılacağını öğrenin. support.microsoft.com