Test deyip klasik sınav yapanın buna hakkı var mı?

Yaptığı şey etik ve hoş değil ama daha önceden ne yapacağını da söylemek zorunda değil yanlış bilgilendirse bile bu yüzden herhangi bir yaptırımla karşılaşmaz.

Çalışmadıysan test de olsa benzer notu alırdın. Sınavı nasıl yapacağı hocanın insiyatifinde. Çalışıp yüksek alsaydın...

İnsanlar burada içini dökmek için geliyor bizlerle sosyalleşiyor. Sen burayı çok yanlış anlamışsın. Kullandığın kalıplara da bakılınca nasıl bir çirkin görüşün olduğu anlaşılıyor zaten .

Ne alaka çirkin görüşle? Burası forum değil mi? Adam özgürce konusunu açmış. Ben de özgürce fikrimi belirttim. Kimin "forum"ların amacını anlamadığı belli.

Çalışmadıysan test de olsa benzer notu alırdın. Sınavı nasıl yapacağı hocanın insiyatifinde. Çalışıp yüksek alsaydın...
Sizin burada yeriniz yok. Tamam bizde nasıl 30 aldığını anlamadık da, bu kadar da olmaz. kUduR LaĞN BEBeğğ
Ne alaka çirkin görüşle? Burası forum değil mi? Adam özgürce konusunu açmış. Ben de özgürce fikrimi belirttim. Kimin "forum"ların amacını anlamadığı belli.
Ayhh çok güldüm. Ayakta alkışlamıyacağım çünkü sizin için kendimi yoramam. Buranın bir üslupu var.

Fikrini bu kadar sert ve saçma bir dille belirtmek insanlara hiçbir şey kazandırmaz. Söylediğin hitap şeklini insanlar birbirinin düşmanlarına söylemiyor .

Arkadaşlar, herkes test yaparken Din Kültürü hocamız klasik yaptı ve bize de test dedi. Bu adamın buna hakkı var mı? 30 almışım.
cühenna kabilesinden misin kardeşim ne yaptın sen Şaka bir yana öyle bir hakkı yok. Duyuruda bulunması gerekirdi, hocanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…