Test kitabı önerisi

Muas

Picopat
11.sınıfım, sayısal bölümündeyim ve YKS'ye hazırlanıyorum. Normalde grafik tabletim ile PDF üzerinden soru çözerdim ama okula götürmek için soru bankası arıyorum.
Sadece evde değilken çözmek istiyorum bu kitabı, görüntü olarak da beni memnun etmeli. Sizce ne almalıyım? Önerileriniz neler? Paragraf, geometri veya problem almayı düşünüyorum tabii bu sizin vereceğiniz önerilere göre değişecek.

Paragrafta sıfır risk iyi problemde Bilgi Sarmal iyi geometride Orijinal iyi fakat ağır gelebilir.

Paragrafta sıfır risk iyi problemde Bilgi Sarmal iyi geometride Orijinal iyi fakat ağır gelebilir.

Paragrafta bayağı iyiyim, okula gitmeden önce 1 saat çözüyorum. Bilgi Sarmal ve orijinal ikilisini alırım.

Paragrafta bayağı iyiyim, okula gitmeden önce 1 saat çözüyorum. Bilgi Sarmal ve orijinal ikilisini alırım.

Eğer geometride pek bir temelin yok ise zor gelebilir daha orta seviye bir kaynak alabilirsin 12. sınıfta çözebilirsin orijinali.

Eğer geometride pek bir temelin yok ise zor gelebilir daha orta seviye bir kaynak alabilirsin 12. sınıfta çözebilirsin orijinali.

Geometride pek temelim yok, kenan kara ile ilerliyorum onun kampını bitirdikten sonra orijinali çözerim.

@Muas bu arada hazır 11ken 1 tane TYT matematik kaynağı bitirmeni öneririm. Bu kaynak Orijinal, Acil, 345 ya da Bilgi Sarmal olabilir.

@Muas bu arada hazır 11ken 1 tane TYT matematik kaynağı bitirmeni öneririm. Bu kaynak Orijinal, Acil, 345 ya da Bilgi Sarmal olabilir.

Öyle yapıyorum zaten hocam, Eyüp B TYT matematik kampından ilerliyorum artı olarak yine Eyüp Bnin kullandığı kitaptan ilerliyorum. Bir de orijinal yayınları TYT matematikten ilerliyorum.
Başka bir tavsiyeniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…