İroni ise (!) ifadesini koyabilirsin.İroni zaten gül diye.
İroni ise (!) ifadesini koyabilirsin.İroni zaten gül diye.
Koyarım ancak onu koyarsam ironin amacı kaçıyormuş gibi hissediyorum, ironin ciddilik ve alaylık arasında bırakması değil midir olay?İroni ise (!) ifadesini koyabilirsin.
MEB'in verdiği kitaplarla sınava hazırlan da görelim. Verilen kitaplar yetersiz. Biz de mecburen gidip kitap alıyoruz. Keyfimizden almıyoruz zaten.Kitap alma bence, ders kitabına para vermek tamamen para israfı.
Sen öyle hissediyorsun, kurallar öyle hissetmez.Koyarım ancak onu koyarsam ironin amacı kaçıyormuş gibi hissediyorum, ironin ciddilik ve alaylık arasında bırakması değil midir olay?
Öncelikle geçen yıl LGS'ye hazırlanırken gayet güzel yorumlama yeteneğine sahiptim. Aynı zamanda farklı bakış açıları da geliştirebiliyordum. Yani bu konuda aciz değilim. Birde test kitapları devlet kitabında olmayan bilgileri bize soruyor. Galiba bu kitabın suçu. Ama size göre bu da benim acizliğimdir.Yorum yapma yeteneği birinin ders anlatmasıyla kazanılabileceğini sanmıyorum. Elinde bilgi deryası olan internet varken konuyu araştırıp farklı bakış açıları geliştirmekten acizsen, bu senden yorumlama isteyen test kitabının suçu değil. Okulunda bir suçu varsa bu da 6. sınıftan itibaren basit seviyede bile olsa kendi kendine öğrenemeyen acizlere literatür tarama , bilimsel kaynak araştırma dersi koymamasıdır.
Genç kardeşim sana şunu söyleyeyim. Testtir, sınavdır, okuldur bunların hepsi öyle ya da böyle biter ve hayata atılırsın. İş hayatında işinle ilgili karşına bir çıkan problemi bunu üniversite görmedik niye benim çözmemi istiyorsunuz diye şefine, patronuna söylediğin an, adam sana yol verir. Testteki soru devlet kitabında yoksa şikayet edip, söylenmek yerine başka yerde ara çözümü, başka yerde bulamadıysan başka birinde ara. Bu alışkanlığı senin yaşında kazanamazsan benim yaşıma geldiğin çok canın yanar , gururun kırılır.Öncelikle geçen yıl LGS'ye hazırlanırken gayet güzel yorumlama yeteneğine sahiptim. Aynı zamanda farklı bakış açıları da geliştirebiliyordum. Yani bu konuda aciz değilim. Birde test kitapları devlet kitabında olmayan bilgileri bize soruyor. Galiba bu kitabın suçu. Ama size göre bu da benim acizliğimdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.