Test negatif bile olsa karantina durumu devam eder mi?

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar, bugünden itibaren karantinadayım, benim başım ağrıyor ama ateşim yok ve burnum akıyor yani sanırım grip ve bazen öksürüyorum gidip test yaptıracağım. Test negatif çıkarsa da karantina içerisinde miyim? Sınıf yüzünden.

10-E sinifinda 2 ogrencide COVID-19 pozitif vaka tespit edilmesinden dolayi bu sinif karantinaya alinmistir. Dersler EBA uzerinden Online yapilacak olup ogretmen ID ve sifreleri EBA da paylasilmistir. Ogrencilerimizin 12 Ekim 2021 tarihine kadar tedbir amacli okula gonderilmemesi ve disari cikarilmayip evlerinde 14 gun karantinada kalmalari rica olunur. B038

Son düzenleyen: Moderatör:
@Liberte Sergen karantina ne demek? Burada herkes çıkma yazmış, karantinaya alınan kişi evden çıktığı zaman polislere yakalanırsa cezası büyük, 3000₺'den fazla cezası var. Ailen ödeyecek.

Dostum test olmak için çıkabiliyorum diye biliyorum, boğazım ağrıyor ve başım ağrıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı