Testere (Saw) Filmindeki Mesajlar

Tyler Deinsburg

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar bugün sizlere Testere yani Saw filmi hakkında araştırmalarımı paylaşacağım. Psikolojisi bozuk biri olduğumu açtığım konulardan görebilirsin neyse hemen konuya girelim. Testere filmini aranızda izlemeyen yoktur sanıyorum. Şimdi içinde geçen bazı mesajları size aktaracağım.

Öncelikle 1'den 7'ye kadar çıkmış olan bütün Testere filmlerini dakikası toplandığında 666 dakika çıkar. Şimdi diyeceksiniz 666 ne anlama gelir diye buyrun; Kutsal Yazıların son kitabına göre 666, denizden çıkan yedi başlı ve on boynuzlu canavarın sayısı veya ismidir (Vahiy 13:1, 17, 18). Bu canavar “her kabile, her halk, her dil ve her millet” üzerinde hüküm süren, dünya çapındaki siyasal sistemin bir sembolüdür (Vahiy 13:7). 666 ismi, bu siyasal sistemin, Tanrı’nın gözünde mutlak anlamda başarısız olduğuna işaret eder. Bu sebepten dolayı 666 rakamını genelde şeytana tapan insanlar kullanır.

2- Her seri bir öncekine göre 364 gün önce çıkmıştır. Yani; Testere 1, 29 Ekim 2004'de Testere 2, 28 Ekim 2005'de böyle devam etmektedir en son çıkmış olan filmi Testere 7 22 Ekim'de çıkmıştır. 29-22 Ekim tarihleri arasında olan olayları, doğumları ve ölümleri araştırdım.
29 Ekim Ölüm: Anton Szandor LaVey, günümüz Satanizm'inin başbuğu. Şeytan Kilisesini kuran ilk insan.

3- Filmin 8'inci serisinin fragmanı duyuruldu. Fragmanı izledim ve biraz son film edası var gibi bu yüzden 21 Ekim'i de araştırdım fakat elime direk olarak bir sonuç geçmedi. Bu yüzden 8'in son film olmayacağı kanısına vardım. O zaman son film kaç olacaktı? Bu hala bir soru işareti ama ilerleyen zamanlarda ona da bir el atmak isterim.

4- Testere 8 filminin jeneriği Marilyn Manson'ın Sweet Dream şarkısı olacağı hakkında bilgiler var. Testere'nin müzik yapımcısı şu an Charlie Clouser'dir. Charlie Clouser Marilyn Manson ile çalışmıştır. Marilyn Manson dinleyenler bilir o da biraz şeytani şeylere yatkındır, aslında biraz değil tamamen o da bu işin içinde olabilir ama bunun için net bir şey söylemek için şuan erken o yüzden mecbur 21 Ekim'i bekleyeceğiz. Buyrun Marilyn Manson Sweet Dream ve sözleri;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sweet Dreams
Tatlı Rüyalar

Sweet dreams are made of this
Tatlı rüyalar bundan yapılır

Who am I to disagree?
Ben kimim ki karşı çıkayım?

Travel the world and the seven seas
Dünyayı ve yedi denizi dolaştım

Everybody's looking for something.
Herkes bir şeyler arıyor

Some of them want to use you
Bazıları seni kullanmak istiyor

Some of them want to get used by you
Bazısı senin tarafından kullanılmak

Some of them want to abuse you
Bazıları seni kötüye kullanmak istiyor

Some of them want to be abused
Bazısı da kötüye kullanılmak

İlk kısım tekrar..

I wanna use you and abuse you
Seni kullanmak ve kötüye kullanmak istiyorum

I wanna know what's inside you
Senin içinde ne olduğunu bilmek istiyorum

Hold your head up, movin' on
Kafanı yukarı kaldır, ilerliyoruz

Keep your head up, movin' on
Kafanı yukarda tut, ilerliyoruz

Movin' on!
İlerliyoruz!

Söyleyeceklerim şuan bu kadar ileri ki dönemlerde araştırmalarımı yine sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım.

up up.

Bu filmi izledikten sonra aynı duygulara bende kapılmıştım araştırmıştım böyle şeyleri ancak filmin 8. 'inci sinin çekileceğinden haberim yoktu. Sinemalar sitesinde yapım yılı 2015 yazıyor. Umarım çıkar, dediğiniz gibi 21 ekimde çıkarsa çok güzel olur. Fragmanı nerden izlediğinizi açıkçası bende merak ettim.

Saw VIII hakkında en ufak bir resmi duyuru yok. İzlediğin fragma %150 sahtedir. Ayrıca yedinci film için bas bas bağırıldı final filmi diye.

Bu arada Sweet Dreams parçası aslen Eurythmics'indir. Marilyn Manson, Emily Browning gibi pek çok kişi tarafından yorumlanmıştır.

Saw VIII hakkında en ufak bir resmi duyuru yok. İzlediğin fragma %150 sahtedir. Ayrıca yedinci film için bas bas bağırıldı final filmi diye.

Bu arada Sweet Dreams parçası aslen Eurythmics'indir. Marilyn Manson, Emily Browning gibi pek çok kişi tarafından yorumlanmıştır.
Hocam 6'da son denmişti. Bana 13 son film gibi geliyor. 13'ün bazı batıl inançlara göre uğursuzluk gibi şeyler getirdiğine inanılır. Ama yine araştırmalarımı devam ettirecem. Umarım hep beraber bir sonuca ulaşırız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı