Testesteron arttırıcı hapın yararı olur mu?

Gjz0

Decapat
Arkadaşlar bu ürünü kullansam yararını veya zararını görür müyüm aranızda bu tarz bir şey kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Gereksiz. Bunun yerine spora gidin, spor yapmak çok fazla derecede testosteron hormonunu arttırıyor. Böyle saçma sapan ürünler alıp sağlınıza zarar vermeyin. Ayrıca siz ne yapacaksınız ki bunu? Şu saçma sapan kızları çok etkilemeye çalışanlardan olmaya çalışmayın.

Hem evet hem hayır. İkisini de açıklayayım.

Evet: eğer testosteron seviyeleriniz normal bir insanınkine göre düşükse, işe yarar.

Hayır: testosteron seviyeleriniz zaten normalse, bu hap onları daha da yükseğe çıkarmayacaktır. Kısacası içtiğiniz haplar vücudunuzda boş şekilde dolanıp çıkacaktır.

Bu hapı kullanmadan önce testosteron seviyelerini ölçtürmek gerekiyor.

D vitamini al alacaksan ve bol bol ağırlık kaldır bunlar daha yararlıdır.

35 yaş ve üstü değilsen zaten bulaşma.

• Tribulus Terrestris (Demir Dikeni),
  • Fenugreek (Çemen) ve
  • Nettle (Isırgan) ekstreleri kullanılmıştır.

Klasik supplement işte, ticari amaçlı klasik ürünlerden birtanesi. Denemedim ama Steroidin yanından bile geçemez. Gençsen zaten yeteri kadar testesteron salgılayacaksın testislerinden. Daha derinden merak ediyorsanız kan tahlili yaptırın. Sonuç düşükse, bu ürün dışında beslenmeyi öncelik verip sonra istersen deneyebilirsin.

Testestoron seviyemde bir sıkıntı yok body building ile uğraşıyorum yağ oranımda %30 değil
Sadece steroid tarzı bir etkisi varmı onu merak ediyordum sonuçta steroidtede dışarıdan testestoron alınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…