deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2019 #1 C:\ klasöründe bulduğum garip bir dosya virüs olacağından şüpheliyim bu nedir böyle? TESTFILE MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com Dosya Ekleri Ekran Alıntısı6.PNG 23,8 KB · Görüntüleme: 118 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2019
C:\ klasöründe bulduğum garip bir dosya virüs olacağından şüpheliyim bu nedir böyle? TESTFILE MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
TrueSelect Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 219 Çözümler 3 1 Ağustos 2019 #2 Bu bir temporary yani geçici bir dosyadır. Virüs değildir ve silebilirsiniz.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 1 Ağustos 2019 #3 İnternette virüs olduğuna dair makaleler okudum. Kaldırmanı öneririm.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 1 Ağustos 2019 #4 PORSHİUS dedi: İnternette virüs olduğuna dair makaleler okudum. Kaldırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... 57 adet yazılım yanılıyor olamaz sanırım: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Dosya temiz.
PORSHİUS dedi: İnternette virüs olduğuna dair makaleler okudum. Kaldırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... 57 adet yazılım yanılıyor olamaz sanırım: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Dosya temiz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.839 Makaleler 26 Çözümler 515 1 Ağustos 2019 #5 Virüs değildir. Windows'un oluşturduğu geçici önbellek dosyası gibi bir şey, silebilirsiniz.