N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 28 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar 1 2 gündür ağrı var sıklıkla değil bazen. Sivilce vardi şu an göremedim ondan olabilir mi? yoksa ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2022
Arkadaşlar 1 2 gündür ağrı var sıklıkla değil bazen. Sivilce vardi şu an göremedim ondan olabilir mi? yoksa ne olabilir?
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Ağustos 2022 #2 Neden olacağını tam olarak bilemeyiz. Fakat vücut uykuda kendini tamir ediyor, uyumaya çalışın.
N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 29 Ağustos 2022 #3 XEfe.Bey dedi: Neden olacağını tam olarak bilemeyiz. Fakat vücut uykuda kendini tamir ediyor, uyumaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Ergenlikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum ahım şahım yok sadece his var ergenliğin tam ortalarindayim zor dönemleri.
XEfe.Bey dedi: Neden olacağını tam olarak bilemeyiz. Fakat vücut uykuda kendini tamir ediyor, uyumaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Ergenlikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum ahım şahım yok sadece his var ergenliğin tam ortalarindayim zor dönemleri.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Ağustos 2022 #4 NanoTe dedi: Ergenlikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum ahım şahım yok sadece his var ergenliğin tam ortalarindayim zor dönemleri. Genişletmek için tıkla... Siz biraz yatın dinlenin hocam.
NanoTe dedi: Ergenlikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum ahım şahım yok sadece his var ergenliğin tam ortalarindayim zor dönemleri. Genişletmek için tıkla... Siz biraz yatın dinlenin hocam.
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 29 Ağustos 2022 #5 Doktora git kardeşim. Malum oralar değerli.
N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 29 Ağustos 2022 #6 Kratosmanos dedi: Doktora git kardeşim. Malum oralar değerli. Genişletmek için tıkla... Ergenlikten olduğunu düşünüyorum biraz daha dursun biraz dar giyindim ergenlikte cok oluyor devam ederse gidicegim
Kratosmanos dedi: Doktora git kardeşim. Malum oralar değerli. Genişletmek için tıkla... Ergenlikten olduğunu düşünüyorum biraz daha dursun biraz dar giyindim ergenlikte cok oluyor devam ederse gidicegim
5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 13 29 Ağustos 2022 #7 Çarpma, darbeden olabilir. İltihap, fıtık, varikosel gibi hastalıklar olabilir. Birkaç gün devam ederse doktora git.
Çarpma, darbeden olabilir. İltihap, fıtık, varikosel gibi hastalıklar olabilir. Birkaç gün devam ederse doktora git.
N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 29 Ağustos 2022 #8 517066 dedi: Çarpma, darbeden olabilir. İltihap, fıtık, varikosel gibi hastalıklar olabilir. Birkaç gün devam ederse doktora git. Genişletmek için tıkla... Ergenlikten olduğunu düşünüyorum biraz dar giyindim tam ortalarindayim ergenliğin bir de sivilce çıkmıştı.
517066 dedi: Çarpma, darbeden olabilir. İltihap, fıtık, varikosel gibi hastalıklar olabilir. Birkaç gün devam ederse doktora git. Genişletmek için tıkla... Ergenlikten olduğunu düşünüyorum biraz dar giyindim tam ortalarindayim ergenliğin bir de sivilce çıkmıştı.
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 29 Ağustos 2022 #9 NanoTe dedi: Ergenlikten olduğunu düşünüyorum biraz daha dursun biraz dar giyindim ergenlikte cok oluyor devam ederse gidicegim Genişletmek için tıkla... İyi karar.
NanoTe dedi: Ergenlikten olduğunu düşünüyorum biraz daha dursun biraz dar giyindim ergenlikte cok oluyor devam ederse gidicegim Genişletmek için tıkla... İyi karar.
N NanoTe Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 29 Ağustos 2022 #10 Kratosmanos dedi: İyi karar. Genişletmek için tıkla... Gereksiz kasiyorum bazi şeyleri hastalık gibi. D
Kratosmanos dedi: İyi karar. Genişletmek için tıkla... Gereksiz kasiyorum bazi şeyleri hastalık gibi. D