J JohnBaker Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #11 Lelasx dedi: Sağ olun hocam iyiyim siz nasılsınız. Genişletmek için tıkla... iyiyim sagolasın bişi sorcam hocamm
Lelasx dedi: Sağ olun hocam iyiyim siz nasılsınız. Genişletmek için tıkla... iyiyim sagolasın bişi sorcam hocamm
Lelasx Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #12 JohnBaker dedi: iyiyim sagolasın bişi sorcam hocamm Genişletmek için tıkla... Sor hocam
J JohnBaker Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #13 Lelasx dedi: Sor hocam Genişletmek için tıkla... hocam tyt matematikte temel atmak sizce uzun sürer mi
Lelasx dedi: Sor hocam Genişletmek için tıkla... hocam tyt matematikte temel atmak sizce uzun sürer mi
Lelasx Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #14 JohnBaker dedi: Hocam TYT matematikte temel atmak sizce uzun sürer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin azminize göre değişir bu durum.
JohnBaker dedi: Hocam TYT matematikte temel atmak sizce uzun sürer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin azminize göre değişir bu durum.
J JohnBaker Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #15 Lelasx dedi: Hocam sizin azminize göre değişir bu durum. Genişletmek için tıkla... hocam tyt tarih izlediginiz oldu mu peki varsa önereceğiniz kanal var mı
Lelasx dedi: Hocam sizin azminize göre değişir bu durum. Genişletmek için tıkla... hocam tyt tarih izlediginiz oldu mu peki varsa önereceğiniz kanal var mı
Lelasx Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #17 JohnBaker dedi: Hocam TYT tarih izlediginiz oldu mu peki varsa önereceğiniz kanal var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam tarihim her zaman iyiydi.
JohnBaker dedi: Hocam TYT tarih izlediginiz oldu mu peki varsa önereceğiniz kanal var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam tarihim her zaman iyiydi.
J JohnBaker Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #18 Lelasx dedi: Hocam tarihim her zaman iyiydi. Genişletmek için tıkla... İzledigin kanallar var mıydı hocam peki sosyal için tyt videosu izlenilir mi
Lelasx dedi: Hocam tarihim her zaman iyiydi. Genişletmek için tıkla... İzledigin kanallar var mıydı hocam peki sosyal için tyt videosu izlenilir mi
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.698 Çözümler 26 23 Ocak 2025 #19 Lelasx dedi: Sabah uyandığımda testisimin sol tarafında acı hissediyordum ve bugün boyunca devam etti normalde hiç böyle bir şey olmamıştı. Çok yüksek derecede bir ağrı değil ama dokununca acıyor. Şeklinde de herhangi bir değişiklik yok doktora gitmeli miyim? Genişletmek için tıkla... 1 günde geçiyor. Bana tam okuldayken oldu son gün ahlaya ahlaya gezmiştim.
Lelasx dedi: Sabah uyandığımda testisimin sol tarafında acı hissediyordum ve bugün boyunca devam etti normalde hiç böyle bir şey olmamıştı. Çok yüksek derecede bir ağrı değil ama dokununca acıyor. Şeklinde de herhangi bir değişiklik yok doktora gitmeli miyim? Genişletmek için tıkla... 1 günde geçiyor. Bana tam okuldayken oldu son gün ahlaya ahlaya gezmiştim.
Lelasx Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #20 JohnBaker dedi: İzledigin kanallar var mıydı hocam peki sosyal için TYT videosu izlenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben izlemedim de hocam ama izlenebilir.
JohnBaker dedi: İzledigin kanallar var mıydı hocam peki sosyal için TYT videosu izlenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben izlemedim de hocam ama izlenebilir.