17 yaşındayım testislerim ağrıyor pantolon giyince de ağrı başlıyor ve eve gelince devam ediyor geçmiyor yanma hissi de var. Hastaneye gideceğim randevu yok. Acile gitsem yapacakları bir şey yok.
17 yaşındayım testislerim ağrıyor pantolon giyince de ağrı başlıyor ve eve gelince devam ediyor geçmiyor yanma hissi de var. Hastaneye gideceğim randevu yok. Acile gitsem yapacakları bir şey yok.
Sol testiste Varikosel olduğu için ağrı yapıyor yani testiste damar genişlemesi kot pantolon vs giyince ağrı yapıyor testislerde biraz iri baskı sonucu ağrı oluyor benden sperm testi istendi normal çıktı ama ağrı için tekrar gittim doktora ağrı kesici iç dedi normalde ameliyat yapmaları lazım tekrardan başka doktora gideceğim
Sol testiste varikosel olduğu için ağrı yapıyor yani testiste damar genişlemesi kot pantolon vs giyince ağrı yapıyor testislerde biraz iri baskı sonucu ağrı oluyor benden sperm testi istendi normal çıktı ama ağrı için tekrar gittim doktora ağrı kesici iç dedi normalde ameliyat yapmaları lazım tekrardan başka doktora gideceğim.
Sol testiste Varikosel olduğu için ağrı yapıyor yani testiste damar genişlemesi kot pantolon vs giyince ağrı yapıyor testislerde biraz iri baskı sonucu ağrı oluyor benden sperm testi istendi normal çıktı ama ağrı için tekrar gittim doktora ağrı kesici iç dedi normalde ameliyat yapmaları lazım tekrardan başka doktora gideceğim
Hocam ben hic gitmedim iste benimde subat/mart gibi baslamisti bu olay bazen cok yürüyünce vs oluyor bayadir rahatim birseyim yok bir gelisme olursa yazarmisiniz
Hocam ben hiç gitmedim iste benim de subat/mart gibi baslamisti bu olay bazen cok yürüyünce vs oluyor bayağıdır rahatim bir şeyim yok bir gelisme olursa yazar misiniz?
1.5 yıl oldu. Doktor 3 saatte bir bacaklarımı yukarı kaldırmış şekilde yarım saat durmam gerektiğini söyledi. İşe yaradı. Eğer benim gibi olan varsa deneyebilir.