DARKLOCATION Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 17 yaşındayım. Pantolon giyince testislerim ağrıyor eve gelince ağrı geçmiyor ve yanma hissi var. Hep oluyor bu. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023
17 yaşındayım. Pantolon giyince testislerim ağrıyor eve gelince ağrı geçmiyor ve yanma hissi var. Hep oluyor bu. Ne yapmalıyım?
Astar0 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 907 Çözümler 3 6 Aralık 2023 #2 Kanka hastaneye git ciddi olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023
DARKLOCATION Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #3 Astar0 dedi: Kanka hastaneye git ciddi olabilir. Genişletmek için tıkla... İlerde kısır falan olurum diye korkuyorum
Astar0 dedi: Kanka hastaneye git ciddi olabilir. Genişletmek için tıkla... İlerde kısır falan olurum diye korkuyorum
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #4 DARKLOCATION dedi: İleride kısır falan olurum diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Biz seni buradan muayene edip teşhis koyamayız. Doktora gidin sorularınızı doktorunuza sorarsınız.
DARKLOCATION dedi: İleride kısır falan olurum diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Biz seni buradan muayene edip teşhis koyamayız. Doktora gidin sorularınızı doktorunuza sorarsınız.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 6 Aralık 2023 #5 23 farklı açıdan fotoğrafını çekip size vereceğim numaraya göndermeniz gerekiyor. Erken teşhis hayat kurtarır! (Şaka) doktora gidin.
23 farklı açıdan fotoğrafını çekip size vereceğim numaraya göndermeniz gerekiyor. Erken teşhis hayat kurtarır! (Şaka) doktora gidin.
7 733451 Femtopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 83 8 Aralık 2023 #6 Bilemeyiz ki biz. Doktora gidin, sorununuzu anlatın. Elle muayene veya ultrason sonucuna göre teşhis koyar doktor.
Bilemeyiz ki biz. Doktora gidin, sorununuzu anlatın. Elle muayene veya ultrason sonucuna göre teşhis koyar doktor.
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 8 Aralık 2023 #7 Evet şuraya yatın tamam şimdi altınızı çıkarın. En iyisi doktora gitmeniz lazım keşke doktor olsaydık da teşhis koyabilseydik.
Evet şuraya yatın tamam şimdi altınızı çıkarın. En iyisi doktora gitmeniz lazım keşke doktor olsaydık da teşhis koyabilseydik.
DARKLOCATION Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #8 733451 dedi: Bilemeyiz ki biz. Doktora gidin, sorununuzu anlatın. Elle muayene veya ultrason sonucuna göre teşhis koyar doktor. Genişletmek için tıkla... Elle muayene yaptı bişey yok dedi ultrasona gönderdi 1 ay sonra randevu verdiler
733451 dedi: Bilemeyiz ki biz. Doktora gidin, sorununuzu anlatın. Elle muayene veya ultrason sonucuna göre teşhis koyar doktor. Genişletmek için tıkla... Elle muayene yaptı bişey yok dedi ultrasona gönderdi 1 ay sonra randevu verdiler