Arkadaşlar merhaba. Size soracağım merak ettim. Benim testislerimde büyüme var ve boy farkları da var ve testislerimin sağındaki sola göre biraz daha aşağıda ve biraz daha büyük. Sıcak banyolarda daha belirgin oluyor sağdaki diğerine göre bayağı aşağıda oluyor, bazen de soldakine göre daha büyük gözüküyor ve bazen üstte şişiyor sonra iniyor. Nedeni nedir?
Nedeni genler, başka bir nedeni çok yok. Fakat bulunduğun ortama, beslenmene, ruh haline göre de değişebilir, ergenlik çağında olduğunu varsayıyorum ve bu çok normal.
Arkadaşlar merhaba. Size soracağım merak ettim. Benim testislerimde büyüme var ve boy farkları da var ve testislerimin sağındaki sola göre biraz daha aşağıda ve biraz daha büyük. Sıcak banyolarda daha belirgin oluyor sağdaki diğerine göre bayağı aşağıda oluyor, bazen de soldakine göre daha büyük gözüküyor ve bazen üstte şişiyor sonra iniyor. Nedeni nedir?
Arkadaş biz doktur muyuz veya olsak bile bu ortamdan senin testislerini nasıl inceleyelim aşırı belirgin bir fark varsa git hastaneye. Büyük ihtimalle normaldir.
Hocam bu normal bir şey. Normal durumlarda sol testisin sağ testise göre daha aşağıda kalması nedeni ile sol testis toplardamarlarında yer aldığı görülmektedir.