Testiste şişlik

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir şişlik var kırmızı ağrı falan hiç yapmıyor eskiden de olmuştu ama geçmişti. Ara sıra çıkıyor zaten doktora gitmem gerekiyor mu önemli midir?

Testislerinizde iltihaplanma olmuş olabilir veya testis kanserinin başlangıcı da olabilir. Mutlaka ama mutlaka bir ürolojiye gözükmenizde fayda var. Bu tip durumlarda erken teşhis çok önemli çünkü. Zamanında testis kanseri geçirmiş biri olarak senden doktora gözükmeni rica ediyorum.​

Sertlik var mı?

Sert biraz.

Bilmediğimden soruyorum bir de testis üzerinde bir sürü küçük küçük beyaz kabarcıklar var bu herkeste olan bir şey mi?

Aileme bu konuyu anlatmaya çekiniyorum doktorlardan da cekinirim ayrıca nasıl yaparım bilmiyorum.

Tümör olabilir hocam kesin konuşamaz burada kimse bir doktorun tedavi etmesi lazım. Bence doktora en erken sürede gitmekte çok büyük bir fayda var.

Hocam bu konu sağlıkla alakalı, eğer şimdi çekinip önlem almazsanız ileride daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Zaten doktorun işi de O, her gün kaç hasta bakıyor. Alışık yani. Çekinmenizi anlarım. Herkes çekinir ama her şeyin başı sağlık.

Aileme bu konuyu anlatmaya çekiniyorum doktorlardan da cekinirim ayrıca nasıl yaparım bilmiyorum.
Hocam sağlığınızdan önemli mi? Normal şekilde söyleyin. Babanızla veya abiniz falan varsa onla konuşabilirsiniz. Gelip napacaklarda size dalga mı geçecekler Hadi geçseler bile sağlığınız için gene de doktora götürürler diye tahmin ediyorum.

Çekinmenize gerek yok. İnsanlar böyle konularda çekiniyor ve bir şey varsa ilerlemiş oluyor o yüzden hemen gitmeye çalışın.

Tümor ya da kanser falan değil bu arkadaşım ağzı olan konuşup da adamı korkutmasın.

En iyi tanıyı üroloji doktorları koyar dostum burdan tedavi almanın amacı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…