D darkpr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 350 10 Ekim 2023 #11 PC için özellikle gidip testo taylan acaba kimle sponsorluk yapıp hangi sistemi toplamış diye bakmadım videoyu izlerken karşıma çıktı.
PC için özellikle gidip testo taylan acaba kimle sponsorluk yapıp hangi sistemi toplamış diye bakmadım videoyu izlerken karşıma çıktı.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.745 Çözümler 6 10 Ekim 2023 #12 Lusyz dedi: Atom v2v650W güç kaynağı. Şeytan markanın içinde. Gülümsüyor. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Fena bir PSU değil aslında kendim de kullanıyorum değiştirmeye üşendiğimden. Bir sıkıntı yaşamadım ancak siz değiştirebilirsiniz bence. Arkasındaki bilgilere bakılırsa da hiç fena görünmüyor.
Lusyz dedi: Atom v2v650W güç kaynağı. Şeytan markanın içinde. Gülümsüyor. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Fena bir PSU değil aslında kendim de kullanıyorum değiştirmeye üşendiğimden. Bir sıkıntı yaşamadım ancak siz değiştirebilirsiniz bence. Arkasındaki bilgilere bakılırsa da hiç fena görünmüyor.