Testosteron düşüklüğü ciddi midir?

Bruhmoment1

Hectopat
Daha fazla  
Eğer bir önemi varsa ölçtüreceğim çünkü tüm belirtilerini yaşıyorum. Kaslarım çok zayıf. Tedavisi var mı? Ayrıca ileri seviye anksiyete hastasıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bir önemi varsa ölçtüreceğim çünkü tüm belirtilerini yaşıyorum. Kaslarım çok zayıf. Tedavisi var mı? Ayrıca ileri seviye anksiyete hastasıyım.
Sertifikalı üyeler dışında burdaki insanların vereceği tavsiyeleri ciddiye almamanı öneririm. Kaliteli işini bilen bir doktora danışmak en iyisi.

Bunu bir doktora danışmak en iyisi olacaktır burada kolay kolay birinin cevap verebileceği bir şey değil bu maalesef.

Hocam önceki konuşmalarda boş yapılmış. Testosteron düşüklüğü ciddi bir sorun olabilir, temel belirtileri ince ses, vücut koltuk altı vb bölgede kil çıkmaması... Bir nevi ergenliğe girememek gibi olur. Bir doktora görünün ve kan tahlili yaptırın. Testosteron düşüklüğü üstte denildiği gibi kırık konuşma feminen oturma, yürürken kiritma vs yapmaz

Hocam önceki konuşmalarda boş yapılmış. Testosteron düşüklüğü ciddi bir sorun olabilir, temel belirtileri ince ses, vücut koltuk altı vb bölgede kil çıkmaması... Bir nevi ergenliğe girememek gibi olur. Bir doktora görünün ve kan tahlili yaptırın. Testosteron düşüklüğü üstte denildiği gibi kırık konuşma feminen oturma, yürürken kiritma vs yapmaz.

Sesim ince sakalım ise seyrek ve aşırı kas zayıflığım var dediğiniz gibi tahlil yaptıracağım.

Düzenli ve sağlıklı bir hayatınız yoksa yüksek ihtimal testosteron seviyeniz alt sınıra yakın düzeylerde. Testosteron özellikle erkekler için hayat kalitesini etkileyen cinsten bir hormon. Yapabileceğiniz en yakın zamanda tahlil yaptırın, doktorunuz ona göre bir çözüm yolu önerecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı