Testosteron hormonu nasıl desteklenir?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba. Testosteron hormonu nedir? Testosteron hapları duydum insanı olgunlaştırıyormuş, odaklanmaya yardımcı oluyormuş yani iyi işe yarıyormuş. Bu testosteron hormonunun erkekteki yeri nedir? Önemli mi? Önemliyse bu haplar alınmalı mı? Hap dediğim mesela Proteinocean'ın, HIQ'nun, Bigjoy'un haplarını. Yararı, zararı nedir? Yaşım 18 spor yapıyorum sizce kullanmalı mıyım? Bir yandan da kullanmak istememin yani testesteronu dışarıdan insanı olgunlaştıran ve daha erkeksi yaptığını duydum. Bu yüzden bu konuyu açıyorum.

Erkeklik hormonu oluyor. Erkeği erkek yapan hormon yani. Kullanacaksan doktor kontrolünde kullanman lazım ama gerek yok çok sağlıklı bir durum değil ekstra hormon almak. Hiçbir rahatsızlığın yokken hormon takviyesi yapmak faydadan çok zarara yol açar. O haplar çok etkili değil büyük ihtimalle ama yaşın daha 18.

Testosteron, erkeklerde özellikle ergenlik döneminde vücutta birçok değişiklik yapmasını sağlayan bir hormondur. O supplement tozlarının satıldığı yerdeki testosteron hapları, steroid takviyesi kadar etkili değiller.. Ancak genç yaşta bu tür takviyeleri kullanmak seni daha erkeksi veya güçlü yapmaz; aksine düzenli beslenmen yoksa ve düzenli uyumuyorsan, kan şekerini düşürebilir ve vücudunun doğal testosteron üretimini engelleyebilir.

Dediğiniz haplar dediğiniz şeyleri sağlamıyor. Piyasaya para kazanmak için sürülen ilgi çekici boş ürünlerden ibaretler. Dediklerinizin olması için steroid iğneler kullanılması gerek. Doğal yoldan testosteron artışı istiyorsanız beslemenize, sporunuza vb. önem gösterin.

Hmm anladım o zaman erkeklik hormonunun gelişmesi için almayayım kendim arttırmaya çalışayım ihtiyaç gidermeyerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı