ZarakiKenpachi8 Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 179 Çözümler 3 5 Ekim 2021 #1 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test demin bir hızları kontrol etmek için hız testi yaptım ve 0 ping yazıyor olası mı?
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test demin bir hızları kontrol etmek için hız testi yaptım ve 0 ping yazıyor olası mı?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.516 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 5 Ekim 2021 #2 Testi tekrar yap.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 5 Ekim 2021 #3 Server binasında olmanız falan lazım 0 ping için. İmkansız değil.
ZarakiKenpachi8 Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 179 Çözümler 3 5 Ekim 2021 #4 glikojen dedi: Testi tekrar yap. Genişletmek için tıkla... Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test 2. test Krmdmrz dedi: Server binasında olmanız falan lazım 0 ping için. İmkansız değil. Genişletmek için tıkla... Server binası bizim köyde mi? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test 3. test Acaba şu an serverlarda sıkıntı olabilir mi? Normal 9 ms falan alıyordum çünkü
glikojen dedi: Testi tekrar yap. Genişletmek için tıkla... Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test 2. test Krmdmrz dedi: Server binasında olmanız falan lazım 0 ping için. İmkansız değil. Genişletmek için tıkla... Server binası bizim köyde mi? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test 3. test Acaba şu an serverlarda sıkıntı olabilir mi? Normal 9 ms falan alıyordum çünkü
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 5 Ekim 2021 #5 ZarakiKenpachi8 dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test 2. test Server binası bizim köydemi ? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test 3. test Acaba şuan serverlarda sıkıntı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... 2. test linki hatalı tekrar atabilir misin?
ZarakiKenpachi8 dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test 2. test Server binası bizim köydemi ? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test 3. test Acaba şuan serverlarda sıkıntı olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... 2. test linki hatalı tekrar atabilir misin?
ZarakiKenpachi8 Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 179 Çözümler 3 5 Ekim 2021 #6 Fian Şampiyonu dedi: 2. test linki hatalı tekrar atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
Fian Şampiyonu dedi: 2. test linki hatalı tekrar atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.516 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 5 Ekim 2021 #7 ZarakiKenpachi8 dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... Bu gerçek olmaz.
ZarakiKenpachi8 dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... Bu gerçek olmaz.
ZarakiKenpachi8 Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 179 Çözümler 3 5 Ekim 2021 #8 glikojen dedi: Bu gerçek olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir kaç saat sonra tekrar deniyeceğim belki sitede sıkıntı vardır glikojen dedi: Bu gerçek olmaz. Genişletmek için tıkla... Speedtest Custom - Test your internet speeds başka siteden yaptım zaten 8 çıktı sanırım bu doğru işte
glikojen dedi: Bu gerçek olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir kaç saat sonra tekrar deniyeceğim belki sitede sıkıntı vardır glikojen dedi: Bu gerçek olmaz. Genişletmek için tıkla... Speedtest Custom - Test your internet speeds başka siteden yaptım zaten 8 çıktı sanırım bu doğru işte
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 6 Ekim 2021 #9 Bazen böyle saçma sapan şeyler olabiliyor. Mesela ADSL altyapıda upload 200 Mbps başlayıp 0.60 düştüğünü gördüm . Son düzenleme: 6 Ekim 2021
Bazen böyle saçma sapan şeyler olabiliyor. Mesela ADSL altyapıda upload 200 Mbps başlayıp 0.60 düştüğünü gördüm .