Testteki hızı alamıyorum

ilgef12

Centipat
TürkNet'te test yaptığımda 75 Mbps alabilirsiniz dendi, kullanalı 1.5 ay oluyor benim aldığım hız 20 megabiti geçmiyor. Desteğe yazdığımda hattınızda bir sorun yok, 88 MB aldığınızı görüyorum diyor ve bende görebiliyorum 88 aldığımızı uygulamadan, ancak dediğim gibi kullandığım 20 megabiti geçmiyor. Modemi değiştirip deneyin dendi, ancak modem daha 1 senelik ve kaliteli sayılabilecek bir modem. Sorun neden olabilir, cidden modemi değiştirmeliyim, ZyXEL müşteri hizmetlerini mi aramalıyım.
Modemim ZyXEL VMG1312-B10D.
Aldığım hız da resimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzünden hat değerlerinizi paylaşın.

Daha düzgün bir fotoğraf var mı?

Speedtest sitesinden hız testi yapıp paylaşır mısınız?

Aynı sıkıntı bende de var ve modemi değiştirmeme rağmen çözülmedi. Bina içi tesisat değişmesi gerekiyor dendi. Bakalım değiştirince ne diyecekler.

Aynı sıkıntı bende de var ve modemi değiştirmeme rağmen çözülmedi. Bina içi tesisat değişmesi gerekiyor dendi. Bakalım değiştirince ne diyecekler.

TürkNet mi kullanıyorsunuz, tesisat değişmesi gerekiyor teknik destek mi söyledi acaba nasıl bir süreç oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…