AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Temmuz 2024 #1 1 saat önce elimi demirle kestim. Aşı olmam gerek fakat oradan spora geçeyim diyorum. Pre alacaktım bugün sizce sıkıntı yaratır mı?
1 saat önce elimi demirle kestim. Aşı olmam gerek fakat oradan spora geçeyim diyorum. Pre alacaktım bugün sizce sıkıntı yaratır mı?
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.698 Çözümler 26 31 Temmuz 2024 #2 AdamOlanaÇokBile dedi: 1 saat önce elimi demirle kestim. Aşı olmam gerek fakat oradan spora geçeyim diyorum. Pre alacaktım bugün sizce sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Bağışıklığınız uğraşacak aşıyla mideniz değil.
AdamOlanaÇokBile dedi: 1 saat önce elimi demirle kestim. Aşı olmam gerek fakat oradan spora geçeyim diyorum. Pre alacaktım bugün sizce sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Bağışıklığınız uğraşacak aşıyla mideniz değil.
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Temmuz 2024 #3 Mucize Kartal dedi: Sorun olmaz. Bağışıklığınız uğraşacak aşıyla mideniz değil. Genişletmek için tıkla... Sagolun hocam.
Mucize Kartal dedi: Sorun olmaz. Bağışıklığınız uğraşacak aşıyla mideniz değil. Genişletmek için tıkla... Sagolun hocam.