S siyahekranmağduru Centipat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 Az önce tetanoz aşısı oldum kolumu yaklaşık 100 derece kaldırmam gerek klavyeyi kullanmak için, sorun olur mu?
Az önce tetanoz aşısı oldum kolumu yaklaşık 100 derece kaldırmam gerek klavyeyi kullanmak için, sorun olur mu?
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #2 Bunlar nasıl sorular kardeşim size ne yedirip içiriyorlar. Aşı'dan sonra kolunu kaldır istediğini yap git basket oyna istiyorsan aşı yapıldı bitti gitti sana ne zararı olsun.
Bunlar nasıl sorular kardeşim size ne yedirip içiriyorlar. Aşı'dan sonra kolunu kaldır istediğini yap git basket oyna istiyorsan aşı yapıldı bitti gitti sana ne zararı olsun.
S siyahekranmağduru Centipat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 Kan akışında sorun olur diye korktum sadece
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #4 siyahekranmağduru dedi: Kan akışında sorun olur diye korktum sadece Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmaz merak etme, vücudumuz bu kadar hassas değil.
siyahekranmağduru dedi: Kan akışında sorun olur diye korktum sadece Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmaz merak etme, vücudumuz bu kadar hassas değil.
S siyahekranmağduru Centipat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #5 Tamamdır yardımınız için teşekkürler