Aga ben elimi, el testeresi ile yanlışlıkla şöyle bir dokundurdum azıcık kanadı ve ucu paslıydı tetanos olur muyum? Çizik buğdayın en ince sapının en kısa yeri gibi.
Aga ben elimi, el testeresi ile yanlışlıkla şöyle bir dokundurdum azıcık kanadı ve ucu paslıydı tetanos olur muyum? Çizik buğdayın en ince sapının en kısa yeri gibi.
El testeresi + pas = paslı el testeresi.
Paslı el testeresi + el kesmek = sağlık sorunu oluşturma ihtimali.
Sağlık sorunu oluşturma ihtimali = doktora git.
Süre geçirmeden acilen gidip olmanızda yarar var risk almaya degmez bu arada tetanos aşısı oldugunuzda belli süre kolunuzda agırlık vs hissi oluşuyor çünkü kasa enjekte ediliyor çalışıyorsanız aktif olarak kullanmadıgınız elinize vurdurun.
Süre geçirmeden acilen gidip olmanızda yarar var risk almaya degmez bu arada tetanos aşısı oldugunuzda belli süre kolunuzda agırlık vs hissi oluşuyor çalışıyorsanız aktif olarak kullanmadıgınız elinize vurdurun.
Kanka şunu da söyleyim 24 saat önce kestirdim hiçbir şey yok kanda kalmadı bol kolanyaladım oksijenli mendil bastım sardım şu an ne ağrı ne de sızı var bir de kanını akıtmaya çalıştım başta ama akmadı.