Tetanos riskim var mı?

Arkadaşlar içeriye metal bir eşya taşıyordum fakat elimin alt tarafına battı. Ama kanamadı. İzi var sadece. Paslıydı biraz. Ve bu hastalıkla ilgili pek bir bilgim yok biraz açıklayabilir misiniz? Şuan 11. sınıfım. En son aşımı 8. sınıfta olmuştum.

Vallahi bende şu an 11'im ve 8. sınıfda olmuştum. Fazla bir önemi yoktur hatta yaptırdım diye babam kızmıştı bir şey olmaz, gene de paslı metallerden uzak durun bazı insanları kötü etkiliyebilir.

Vallahi bende şu an 11'im ve 8. sınıfda olmuştum. Fazla bir önemi yoktur hatta yaptırdım diye babam kızmıştı bir şey olmaz, gene de paslı metallerden uzak durun bazı insanları kötü etkiliyebilir.
Ayağıma küçükken arazide sağlam bir çivi batmıştı ve epey paslıydı. Aşı oldum ve bir sorun olmadı. Siz aşınızı olmuşsunuz bir sorun olacağını sanmam.
Hocam bu şekilde izi. Yani kanama yok dediğim gibi sıkıyorum falan birşey olmuyor ağrı da yok.

Dosya Ekleri

• 34E249EA-77C3-4392-9F20-21A3F07730ED.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…