Arkadaşlar içeriye metal bir eşya taşıyordum fakat elimin alt tarafına battı. Ama kanamadı. İzi var sadece. Paslıydı biraz. Ve bu hastalıkla ilgili pek bir bilgim yok biraz açıklayabilir misiniz? Şuan 11. sınıfım. En son aşımı 8. sınıfta olmuştum.
Arkadaşlar içeriye metal bir eşya taşıyordum fakat elimin alt tarafına battı. Ama kanamadı. İzi var sadece. Paslıydı biraz. Ve bu hastalıkla ilgili pek bir bilgim yok biraz açıklayabilir misiniz? Şu an 11. sınıfım. En son aşımı 8. sınıfta olmuştum.
Vallahi bende şu an 11'im ve 8. sınıfda olmuştum. Fazla bir önemi yoktur hatta yaptırdım diye babam kızmıştı bir şey olmaz, gene de paslı metallerden uzak durun bazı insanları kötü etkiliyebilir.
Vallahi bende şu an 11'im ve 8. sınıfda olmuştum. Fazla bir önemi yoktur hatta yaptırdım diye babam kızmıştı bir şey olmaz, gene de paslı metallerden uzak durun bazı insanları kötü etkiliyebilir.
Tetanos aşısının koruyucu etkisi 10 yıldır. Ayrıca, tetanosa sebep olan bakteriler hemen hemen her yerde yaşayabilir. Yara derin değilse ve dezenfekte edildiyse risk minimuma iner. Lakin sizde bir yara da yok.
Tetanos aşısının koruyucu etkisi 10 yıldır. Ayrıca, tetanosa sebep olan bakteriler hemen hemen her yerde yaşayabilir. Yara derin değilse ve dezenfekte edildiyse risk minimuma iner. Lakin sizde bir yara da yok.