Tetik titreşimli gamepad tavsiyesi

Arkadaşlar Forza Horizon 5 oynuyorum, şu an Logitech F710 kullanıyorum. Kullandığım gamepad de titreşim var ama sanırım tetik titreşimi yok, fren kitlediğinde veya araba kaymaya başladığında titremiyor sadece bir yere vurunca titriyor. Bana tetiklerinde titreşim olan, gaza bastığımda patinaj atmaya başladığında veya frene bastığımda tekerler kilitlemeye başladığında titreyen bir gamepad arıyorum. Önerileriniz bekliyorum saygıdeğer arkadaşlar.

Hocam normalde araba kaymaya başladığında titremesi lazım normal değil benim 50 TL'lik konsol bile en ufak kaymada tir tir titriyor eğer hem normal hem de tetik titreşimli konsol istiyorsanız DS5 bakınız bu teknoloji sadece onda var ama bana kalırsa onu alıcağınıza 2. el Logitech DFGT alın daha çok zevk alırsınız oyundan.

Hocam normalde araba kaymaya başladığında titremesi lazım normal değil benim 50 TL'lik konsol bile en ufak kaymada tir tir titriyor eğer hem normal hem de tetik titreşimli konsol istiyorsanız DS5 bakınız bu teknoloji sadece onda var ama bana kalırsa onu alıcağınıza 2. el Logitech DFGT alın daha çok zevk alırsınız oyundan.
sadece biryere vurunca titriyor bende anlamadım sorun koldamı oyundamı.
şayet kaymaya başlayınca tetik titreşimli kolun dışındakiler de titriyorsa tetik titreşimine gerek yok, ben araba kayınca tetik titriyor sanıyordum sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı