TETT'si 5 ay geçmiş kola içmek

CherArslan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba 16 Haziran'da 450ml'lik kola içmiştim. Bugün aynı marketten Torku Banada alırken bir baktım tarihi 10 gün geçmiş sonra gittim kolaya baktım ki ben aldığımda raflar o kadar dolu değildi yeni doldurmuş TETT'si Ocak ayında bitmiş şok oldum. Bugün 174'e şikayet edeceğim. Bir şey olur mu acaba? Bugün ilk defa başım baya ağrıdı 4 gün sonra ama muhtemelen dün ben uyurken hava aniden çok soğumuş cam da açıktı ondandır diye düşünüyorum bulantı baş dönmesi falan yok çünkü. Sadece baş ağrısı.

Öncelikle geçmiş olsun. Bence tüketim tarihi geçmiş ürünü içmek çok zararlıdır zehirlenme vs. den dolayı. Havanın soğuklaşmasınında etkisi vardır diye düşünüyorum. Kötü olursan doktora gitmeni öneririm ben. Ben böyle bir şey yesem ya da içsem karın ağrım olurdu. Yani %50 %50 de olabilir ama çok kötü olursan bir doktora görünmeni öneririm.

Son düzenleme:
Şimdilik baş ağrım var ve 4 gün oldu kolayı içeli ki ondan önce de içmiştim 1 2 gün önce muhtemelen şimdiye bir şey olurdu diye düşünüyorum.

Şimdilik baş ağrım var ve 4 gün oldu kolayı içeli ki ondan önce de içmiştim 1 2 gün önce muhtemelen şimdiye bir şey olurdu diye düşünüyorum.

Hocam acaba stres vs. mi yaptınız bunu? Hani olur ya psikolojik olarak. Ama dediğim gibi kendinizi kötü hissediyorsanız bir doktora görünün derim ben.

Hocam acaba stres vs. mi yaptınız bunu? Hani olur ya psikolojik olarak. Ama dediğim gibi kendinizi kötü hissediyorsanız bir doktora görünün derim ben.
Hocam ben de onu merak ediyorum açıkçası. Ürünün tarihinin geçtiğini gördükten itibaren zaten aşırı kötü hissetmeye başladım 30dk önce bir şey yokken. Bakalım acile gideceğim 1-2 saate varsa bir şey kan testinde falan çıkar sanırım.

Nasıl oldunuz hocam? Benim düşüncemde hala psikolojik bir etki olabilir. Umarım iyileşirsiniz hocam geçmiş olsun.

Biz buna Plasebo etkisi diyoruz hasta bir çocuğa ilaç diye şeker verirseniz hastalığı geçecektir ve artık başı ağrımayacaktır aynısı tam tersi içinde geçerli

Merhaba,

Geçmiş olsun.

Maden Tett'sine bakıyoesunuz neden tarihi geçmiş ürün alıyorsunuz anlamadım?

Arkadaşın dediği gibi plasebo etkisi bence. Kola öyle kolay zehirlenilecek bir şey değil. Bir de kaç gün geçmiş çoktan vücuttan atılmıştır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…