Xbox Texas Chainsaw Massacre oynamak için Pass Core mi gerekli?

eypmsa

Decapat
Daha fazla  
Aslında Pass Core nedir biliyorum ama oyun kataloğu içerisinde Texas chainsaw yok. Fakat 113 lira verip aldıktan sonra oynamak için Pass Core istedi. Sizce bu neden oluyor? Çünkü kataloğuna baktım ve katalog da yok. Acaba yeni çıktığı için bu bir bug mu yoksa yeni çıktığı için kısa süreliğine mi böyle yaptılar?

Benim bildiğim Game Pass Core aboneliği Live Gold aboneliğinin yerine geçti. Yani ücretli tüm çevrimiçi oyunlarda Game Pass Core aboneliği gerekli.

Game Pass Core ne ilk defa sizden duyuyorum?
Live Gold aboneliğinin yerine geçti fakat Live Gold aboneliğinin yanı sıra küçük bir kütüphaneye sahip.

Game Pass Core ne ilk defa sizden duyuyorum?

Benim bildiğim Game Pass Core aboneliği live Gold aboneliğinin yerine geçti. Yani ücretli tüm çevrimiçi oyunlarda Game Pass Core aboneliği gerekli.

Live Gold aboneliğinin yerine geçti fakat live Gold aboneliğinin yanı sıra küçük bir kütüphaneye sahip.

Benim bildiğim Game Pass Core aboneliği live Gold aboneliğinin yerine geçti. Yani ücretli tüm çevrimiçi oyunlarda Game Pass Core aboneliği gerekli.

Live Gold aboneliğinin yerine geçti fakat live Gold aboneliğinin yanı sıra küçük bir kütüphaneye sahip.

Yardım için teşekkürler. Çok saçma bir şey zaten o kadar para veriyoruz arttık her ay mecburen 80 TL ödeyeceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı