Text to video için Online ve ücretsiz AI sitesi önerisi

MetamorpheuS

Kilopat
Yer
01
Daha fazla  
Merhaba, çocuklar için yapay zeka ile animasyon video oluşturup YouTube Shorts videolar hazırlıyorum. Tamamen ücretsiz text to video yapay zeka sitelerinden araştırmaktayım. Bildiğiniz AI sayfalar varsa paylaşabilir misiniz?

Tamamen ücretsiz istiyorsanız bir şekilde açık kaynak modelleri araştırıp kendi bilgisayarınızda çalıştırmanız gerek.

Huggingface E girip test to video modellerini araştırabilirsiniz.

Çok fazla zamanım yok hocam. Ayrıyeten beden işçiliği yapıyorum. Bana öneriler gerekiyor. Mesela dün hailuoai.video adlı bir site buldum. 450 kredi verdi. Çok çabuk tükendi. Bana tamamıyla ücretsiz ve online kullanabileceğim bir AI site gerekli.

Tekrar belirtiyorum hocam, tamamen ücretsiz istiyorsanız kurulum yapıp uğraşmanız ve iyi bir bilgisayara sahip olmanız gerek.

Diğer türlü ya para vermek zorundasınız ya da sürekli yeni hesap açıp ücretsiz kredileri kullanacaksınız. Kimse sınırsız ve ücretsiz hizmet vermez, yapay zeka çok maliyetli…

Ya Sora ve Veo gibi hizmetlerden ücreti karşılığında hizmet satın alacaksınız ya da üst seviye bir bilgisayarınız varsa açık modelleri kendi sisteminizde çalıştırıp kullanacaksınız. İki yol da maliyetli. Biri servise (hizmete) yatırım, diğeri ise donanıma (sisteme) yatırım gerektiriyor.

Tamemen ücretsiz ve sınırsız bir çözüm bulamazsınız çünkü yapay zeka video üretmek, ChatGPT'ye makale yazdırmaya benzemez. Çok daha maliyetlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…