Utku Uysal Femtopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 RAM 16gb SSD veya HDD modeli 500 gb ssd Ekran kartı 1650 Ti İşlemci 10. Nesil I5 Merhaba. Bugün görev yöneticime bakarken aşağıda fotoğrafını bıraktığım programı fark ettim. NVIDIA panelinen baktım ekran kartını kullanmıyor ne olabilir acaba bu?
Merhaba. Bugün görev yöneticime bakarken aşağıda fotoğrafını bıraktığım programı fark ettim. NVIDIA panelinen baktım ekran kartını kullanmıyor ne olabilir acaba bu?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #2 Arama çubuğunun onlar. Artı 0 Eksi
KS KS Utku Uysal Femtopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #3 Zinederon dedi: Arama çubuğunun onlar. Genişletmek için tıkla... Bana pek gerçekçi gelmedi. Önceden yoktular. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Arama çubuğunun onlar. Genişletmek için tıkla... Bana pek gerçekçi gelmedi. Önceden yoktular.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #4 Utku Uysal dedi: Bana pek gerçekçi gelmedi. Önceden yoktular. Genişletmek için tıkla... Belki siz görmemişsinizdir ben ilk format attığımda bile vardı. Artı 0 Eksi
Utku Uysal dedi: Bana pek gerçekçi gelmedi. Önceden yoktular. Genişletmek için tıkla... Belki siz görmemişsinizdir ben ilk format attığımda bile vardı.
TelefonunuÇıkar Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #5 Utku Uysal dedi: Bana pek gerçekçi gelmedi. Önceden yoktular. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız bende şimdi OBS de ekran kaydı alacaktım SearcHost.exe diye bir ekran kaydı yeri gördüm nedir bu? Virüs mü? Artı 0 Eksi
Utku Uysal dedi: Bana pek gerçekçi gelmedi. Önceden yoktular. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız bende şimdi OBS de ekran kaydı alacaktım SearcHost.exe diye bir ekran kaydı yeri gördüm nedir bu? Virüs mü?