Berke Almaç Hectopat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2017 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videolarda da gözüktüğü gibi texture flickering sorunuyla karşı karşıyayım. FPS oyunlarında oluyor ve rahatsız edici bir durum. Çözümü nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videolarda da gözüktüğü gibi texture flickering sorunuyla karşı karşıyayım. FPS oyunlarında oluyor ve rahatsız edici bir durum. Çözümü nedir?
O Osmandrmc Decapat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 16 3 Ekim 2018 #2 Ben de aynı dertten yanıyorum. Çözümü yok mu ya? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2019
Klaslayt Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2019 #3 Bulamadınız de mi? Yok işte yok. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2019
YasinKokluHD Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2019 #4 Ben de aynı sorunu yaşıyorum Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2019
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2019 #5 Servise vermeyi düşündünüz mü?