Texture pack güvenli mi?

Bu virüslü mü? Ona göre texture packi indireceğim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-22 164211.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-22 164211.png
    133,9 KB · Görüntüleme: 67
Seclookup adını hiç duymadım.

Hocam linki taratmıssınız zaten texcurepackten virus yapmak acayip zor bir şey ve virüs olup olmadığını anlamak için indirip ZIP'i klasore çıkartıp öyle VirusTotal'e atmanız gerekiyor.

Hocam linki taratmıssınız zaten texcurepackten virus yapmak acayip zor bir şey ve virüs olup olmadığını anlamak için indirip ZIP'i klasore çıkartıp öyle VirusTotal'e atmanız gerekiyor.
Hocam hangi devirde kaldınız? Şimdi indirdiğiniz herhangi bir zip bile hayatınızı karartıyor resmen😂

Bu virüslü mü? Ona göre texture packi indireceğim.
Virustotal’e ne göstersen virüs der, ama bu antivirüs ismini hiç duymadım, çok gerekli değilse indirme bence.

Virüs varsa indirdikten sonra iş işten geçer.

Virüs varsa indirdikten sonra iş işten geçer.

Uygulamayı açmaz ise virüs çalışmaz ve texcurepackte jar falan açılacak bir şey yok satece PNG'ler obj dosyaları var.

Hocam hangi devirde kaldınız? Şimdi indirdiğiniz herhangi bir ZIP bile hayatınızı karartıyor resmen😂

VirusTotal'e ne göstersen virüs der, ama bu antivirüs ismini hiç duymadım, çok gerekli değilse indirme bence.

Hocam adam linki taratmış fotoğrafa bir baksaydınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı