Texture pack oluşturma sitesinin adı nedir?

BatuH01

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft texturepack yapacağım önceden 1.8PvP zamanları biliyordum yaptım ama şimdi çok karmaşık geliyor. Şöyle bir site var mı? Ben hangi itemin, itemleron görselini değiştirmek istediğimi seçeyim görselleri yükleyeyip site texturepack oluşturup versin.
(Ücretli olabilir abartı olmadıkça).

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu olabilir mi?

Eskiden rastgele bir texturepack alır (bu default bir pack de olabilir), paint.net & GIMP gibi uygulamalarla baştan sona değiştirir bambaşka yapardım. Bir nevi kendi oluşturduğum texture pack'im olurdu, isim & açıklama & görsel bile koyardım. Sonrasında o dönemler dosya yükleme sitelerine pack'imi yüklerdim. Oyuna girer arkadaşlara linki paylaşırdım. İndirirlerdi.

Ah ne güzel günlerdi. Minecraft'tan o dönem tanıştığım ve oyundan yazıyla konuştuğum bir adam, yanlış hatırlamıyorsam texturepack gibi bir şey olsa gerek, o konuda bana yardım edecekti. WinRAR yüklenmesi gerekiyormuş. Ben de tabi o dönem bilmiyordum, bilgisayarıma TeamViewer yükletti uzaktan kontrol ederek WinRAR'ı da pack'i de kurmaya yardım etti. Ulan ne güzel, ne masum günlerdi be. Tabi o zaman Windows 7'nin en kötü görünümlü hali (yüksek performans için full gri ayarlarında olan) bilgisayarıma bağlanarak yardım etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…