Texture pack sonrası oyun açılmıyor

KAISER07

Femtopat
Daha fazla  
Madenin aydınlık gözükmesi için texture pack indirdim, oyun çöktü. Sonra tekrar girmeye çalışınca program yanıt vermiyor hatası alıyorum ve %30 falan kalıyor. Sildim, yükledim oyunu, olmadı. Dosyaları sildim, olmadı. Sürümü silip yükledim, yine olmadı. Nasıl çözeceğim bunu?

Madenin aydınlık gözükmesi için texture pack indirdim, oyun çöktü. Sonra tekrar girmeye çalışınca program yanıt vermiyor hatası alıyorum ve %30 falan kalıyor. Sildim, yükledim oyunu, olmadı. Dosyaları sildim, olmadı. Sürümü silip yükledim, yine olmadı. Nasıl çözeceğim bunu?
Oyun Tetris ise Alexey Pajitnov'a eposta atmak gerek.

Hangi oyun, hangi sistem, hangi sürüm, hangi kaplama paketi... Neleri tahmin etsin konuya bakan?

C/Kullanıcılar/Appdata/Roaming/.minecraft klasöründeki verileri sildiğinizden emin misiniz? .minecraft içerisinde resourcepacks klasörünü temizlemeniz halinde sorun düzelmeliydi. Oyuna girebiliyor musunuz dünya yükleme ekranında mı çöküyor anlayamadım sizi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı